Miénk (volt) a színpad

0
864

„Miénk a színpad” minden évben egy délután, azaz a Herman Ottó Általános Iskola diákjaié. Az idén november 11-én töltötték meg a művelődési házat, és a nagyterem zsúfolásig volt gyerekekkel és persze a szüleikkel, nagyszüleikkel, annak ellenére, hogy ezen a napon az oktatási intézmények többségében és a Templom téren éppen Márton napi programok zajlottak.

Tavaly ezt írtuk a Hermanról: „Nincs csodálatosabb dolog látni, mint hogy a néhány éve még visszahúzódó kisfiú vagy kislány miként bontakozik ki. Lehet, hogy az idén még csak csoportban, statisztaként, jövőre talán már főszerepben.” Ez tényleg így van, hiszen míg a legkisebb másodikosok délután négykor még visszafogottan, de igazán kedvesen adták elő Márton püspök történetét, este 8 óra után már tizenhatodikként a színpadra érkező osztályok sorában a legnagyobb hetedikesek annál profibban bújtak a „Bűvös parfüm”című daraban a váló félben lévő apa, anya és a házasságukat megmentő lányaik szerepébe.

Aki pénteken a Miénk a színpad műsoráról lemaradt, az iskola honlapján talál majd összefoglalót a Herman kis médiás munkatársaitól.  Az is látszik rajta, hogy minden egyes jelenetben mennyi munka van, és ahogy a köszöntőben Turcsik Viktor fogalmazott: ez nem egyéni ki mit tud, hanem a közösségek mutatják meg a produkciójukat.

{gallery}mienk volt{/gallery}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here