Mi Hazánk Mozgalom, már Budaörsön is van szervezetük

0
785

A Mi Hazánk Mozgalom Budaörsön is megalakította a helyi szervezetét, melynek elnöke Császár Károly lett. Az országos alelnök pedig a felesége, Császárné Kollár Tímea, aki lapunknak azt nyilatkozta, hogy Budaörsön ugyanúgy, mint az egész országban jobboldali érzelmű, de kormánykritikus alternatívát szeretnének nyújtani.

 

„Örömmel értesítem Önt, hogy 2019. január 23-án megalakult a Mi Hazánk Mozgalom Budaörs és környéke szervezete, amely a következő hetekben további tagokkal fog bővülni. A szervezet a Mi Hazánk Mozgalom eszmeisége mentén a környéken keresztény, konzervatív, hazafias politizálás mellett kötelezte el magát, munkánkkal a jövőben szeretnénk hozzájárulni magyarság szebb jövőjéért való küzdelemhez. A szervezet elnöki tisztségét Császár Károly tölti be” – osztotta meg lapunkkal Császárné Kollár Tímea, egészen a pártból való kilépéséig a Jobbik budaörsi önkormányzati képviselője.

A képen: Novák Előd, Császárné Kollár Tímea és Császár Károly

E hír szerint tovább színesedik Budaörsön politikai pártokból a kínálat, miközben egyre közelebb kerülünk időben a tavaszi európai uniós parlamenti választásokhoz, ősszel pedig a helyhatósági választásokhoz. Miután Császárné Kollár Tímea igen aktívan szólt hozzá korábban a helyi ügyekhez, az első kérdésünk az volt hozzá, hogy miért a férje lett az új párt budaörsi szervezetének elnöke és miért nem ő. „Én a Mi Hazánk Mozgalom országos elnökségében vagyok alelnök. Az alakuló ülésen a tagság a férjemet választotta elnöknek. Nagyon jó szervező, kapcsolattartásban is kiváló a tagokkal és a szimpatizánsokkal. Ő kimondottan mozgalmi gondolkodású, közösségi ember. Körülbelül 80 szervezetünk alakult meg tavaly ősz óta, de napról napra növekszik a szervezeteink száma” – válaszolta. A politikusnő Jobbikból való kilépéséről ITT és ITT írtunk bővebben, saját közösségi oldalán ITT indokolta. Az okok közül most azt emelte ki, hogy a „tavaly májusi tisztújításon Toroczkai László elnökjelöltet támogattam, valamint a platformalakításban is részt vettem, amelyet a pártvezetés alapszabály-ellenesnek titulált. Alapítótagja vagyok a Mi Hazánk Mozgalomnak.”

S hogy mik a céljaik Budaörsön? „A keresztény, nemzeti értékek képviselete természetesen, mint a pártunknak mindenhol. Budaörsön ugyanúgy, mint az egész országban szükség van olyan politikai közösségre, amely a jobboldali érzelmű, de kormánykritikus honfitársaink számára nyújt alternatívát” – szögezte le Császárné. A helyi programjukat pedig minden bizonnyal majd a helyhatósági választások kampányában ismertetik.