Menczer Tamás tart fogadóórát, de nem hirdeti meg

0
101

Olvasónk jelzése szerint bár többször szeretett volna már bejutni Menczer Tamás országgyűlési képviselőnkhöz, nem sikerült, amiből azt a következtetést vonta le, hogy a politikus nem tart a választó körzetében fogadóórát. “Fogadóórám természetesen a jövőben is rendszeresen lesz, azért nem volt meghirdetve, mert annyian jelentkeztek…” – kaptunk választ érdeklődésünkre.

“Tisztelt Szerkesztőség! Elérhetetlen országgyűlési képviselőnk van Menczer dr. személyében. Bár nem törvényi kötelezettségük a fogadóóra, de kialakult gyakorlat a képviselőknél. Sokszor írtam a képviselő úr e-mail címére, a budaörsi fideszes képviselők Kapitány úr, Löfler úr segítségét kértem. Telefonon hívtam képviselő úr titkárságát, ígéretet kaptam, hogy majd tájékoztatnak a fogadóórájáról ez is vakvágány. Helyi önkormányzat sem tudott felvilágosítást adni, képviselő úr őket sem kereste meg. Írtam dr. Kocsis Máté frakcióvezetőnek is, ő ígéretet tett, hogy felhívja Dr. Menczer úr figyelmét a fogadóórára, de egyelőre ez is csak ígéret maradt, Választások előtt kéretlenül kaptam a kampány e-maileket Menczer úrtól tömegével.
Június 9-én így elmentem dr. Aradszki András Országgyűlési képviselő fogadóórájára az érdi polgárok házába. Ő amiben tudott segített. Sajnálatos Menczer dr. hozzáállása, miért vállalta a képviselői munkát? Lehet, hogy tudja, nem reá szavaztam? De hiszen Budaörsiek többségében nem rá szavaztunk, akkor ” büntetésből” nem lesz képviselőnk? Igaz képviselői munkáért kap Menczer úr 1.300.000 Ft körüli javadalmazást az államtitkári fizetésén felül havonta, bizonyára nincs megelégedve. Javaslom a Budaörsieknek, hogy bizalommal forduljanak dr. Aradszki úrhoz Érd országgyűlési képviselőhöz, ő elérhető a választópolgárok számára. Üdvözlettel: Körtvélyesi László.”

Természetesen levelet küldtünk mi is a képviselői titkárságra, ahonnan az alábbi választ kaptuk, amit ugyancsak szó szerint idézünk:

“Tisztelt Szerkesztő Asszony! Köszönöm a megkeresését, a kérdéssel kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatom.

A kedves levélíró azon állítását, hogy én elérhetetlen lennék, vissza kell utasítanom. Ugyanúgy jelen vagyok a választókörzet életében, mint azt korábban tettem.

Az elmúlt hetekben részt vettem Biatorbágyon a Városünnepen, Budakeszin a Sörfesztiválon, Pátyon a Pincenapok keretein belül  megtartott hagyományőrző bemutatón.Ezeken a rendezvényeken (is) bárki  odajöhetett hozzám, ahogy ez számos alkalommal meg is történt.

Nagykovácsiban részt vettem a Tisza István Kör beszélgetésén, Pátyon a Hagyományok Háza átadásán, Budajenőn egy iskolafejlesztési eseményen, Budakeszin találkoztam a zeneiskola tanáraival, Biatorbágyon a Fészek  Fogyatékosok Nappali Ellátójának munkatársaival.

Találkoztam a biatorbágyi székely közösséggel, részt vettem  kiállításmegnyitón Pátyon, egyeztettem 10 polgármesterrel, és fogadóórát is tartottam.

Fogadóórám természetesen a jövőben is rendszeresen lesz, azért nem volt meghirdetve, mert annyian jelentkeztek e-mailen vagy telefonon, hogy az első 4 órás alkalmat (8 beszélgetőtárs) meg tudtuk tölteni, és valószínűleg a következő alkalomra is van elegendő jelentkező.

Természetesen a levelet megfogalmazó urat is szívesen látom, őt is értesíteni fogjuk, kérem a türelmét.

Minden erőmmel a körzetem fejlődéséért dolgozom, úgy gondolom, hogy  eddig is értünk el az itt élőkkel közösen sikereket, és ez a jövőben is így lesz.

Például a napokban három településen jelentünk be aszfaltozásokat,  útfelújításokat.

Tisztelettel: Menczer Tamás”

Fotó: archív, Menczer Tamás a budaörsi trianoni megemlékezésen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here