Megújított márkakereskedéssel várja ügyfeleit az Fábián Autó

0
470

A létesítmény a több márkakereskedést üzemeltető Fábián Kft-hez tartozik, amely 1991-es megalakulása óta a magyar autókereskedelem és szerviz üzletág egyik legfontosabb szereplőjévé vált.

 

Miután 2015-ben megnyitotta kapuit az Opel márkakereskedés és márkaszerviz Budaörsön, a tulajdonosok úgy gondolták, hogy idén a budapesti márkakereskedésükbe is beruháznak.

A letisztult, minimalista stílusú szalon méltó helyet nyújt a Peugeot egyre karakteresebb modelljei részére, ráadásul a kibővített – 400 m2-es – szalonban több autót tudnak megmutatni az érdeklődőknek.

Emellett a kereskedésben továbbra is nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy az ügyfél kipróbálhassa leendő autóját. A márkakereskedésben a francia márka mellet két távol keleti gyártó típusai is megtalálhatóak.

Dél Korea legrégebbi autógyára Ssangyong kimondottan terepjárók gyártására specializálódott. A márka mindhárom modellje a Tivoli, a Korando valamint a Rexton megtekinthető és kipróbálható a megújult szalonban.

A Japán Isuzu márka által azoknak az ügyfeleknek is tudnak alternatívát kínálni, akik egy igazi strapabíró pick –up modellt keresnek.

Őket az Isuzu D-Max modelljével várják.

A megújult bemutató térben a használt autókat kereső ügyfelek is kényelmesebb környezetben találhatják meg álmaik autóját. A használtautó parkban a fél éves, kevés kilométert futott autóktól egészen az egy millió forint alatti autókig válogathatnak a betérő vendégek.

Megújult a szerviz is

A 15 állásos szervizben az elképzelhető összes karbantartást, elektromos és mechanikus javítást el tudják végezni, 2009 óta márkától függetlenül. A szerviz külön munkahelyekkel rendelkezik diagnosztikára, futómű vizsgálatra és állításra, valamint hatósági műszaki vizsgára.

{gallery}Fabian{/gallery}

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here