Mégsem nyithat egyelőre a színház és a művház

0
446
 
 
“Kedves nézőink,
színházunk két munkatársa enyhe megfázásos tünetekkel, koronavírus fertőzés gyanújával hatósági házi karanténba került. Sajnálattal értesítjük önöket, hogy emiatt szeptember első két hetére kitűzött előadásainkat biztosan nem tudjuk megtartani, ez érinti a Figaro házassága bemutatót is.
Elmaradó programjaink pótlásáról és további terveinkről a járványügyi hatóságok előírásainak ismeretében hamarosan tájékoztatjuk önöket.
Vigyázzanak magukra és drukkoljunk együtt, hogy minél hamarabb találkozhassunk!” – adta ma hírül közösségi oldalán a Budaörsi Latinovits Színház.
 

Mivel a színház és a művelődési ház ugyanazon épületben található, nem kellett sokat várni a Jókai bejelentésére sem:

“Kedves Látogatóink!
A Budaörsi Latinovits Színházban kialakult vírushelyzet minket és rendezvényeinket is érint, ezért intézményünk és a Közösségi ház, Nyugdíjasok háza alintézmények ezen a héten zárva tartanak.
Minden csoportfoglalkozást, terembérletet és előadás lemondtunk, így ezek nem látogathatóak.
Az egyedüli kivétel a kültéren lévő Kocogi (futócsoport) és a Surranók (túracsoport) foglalkozásai, miután mindkettő külső helyszínen került eddig is , és kerül a jövőben is megszervezésre.
Mindent megteszünk azért, hogy egy minden értelemben tiszta helyzetet és helyszínt biztosítsunk az Önök számára a közeljövőben, ehhez kérjük türelmüket és megértésüket.
Szeretettel,
a Budaörsi Jókai Mór Művelődési Ház munkatársai”.
 
Bízzunk benne, hogy két érintett személy tesztje negatív lesz, és ha egy kicsit késve, de a korábban ITT közzétett feltételekkel indulhat a két intézményben az élet.
 
Fotó: archív