Megjelent: Hol, mit és miért sportoljunk? Budaörsi lehetőségek

0
2025

Budaörsön közel ötven sportág űzhető a legismertebbektől, mint például a futball, a kézilabda, a tenisz, az olyan ritkaságokig, mint a téli olimpián jobban megismert curling vagy a rúdsport. A Budaörsi Napló gondozásában (szerző Borhegyi Éva) most megjelent kiadvány ezeket szedte össze, pontos elérhetőségekkel, ha valaki csatlakozni szeretne, életkor és motiváció szerint csoportosítva, ugyanis nem mindegy, hogy gyermeknek vagy felnőttnek, idősnek vagy fiatalnak keresünk-e mozgásformát, illetve a motiváció az egészség megőrzése és a szórakozás vagy a versenyszerű sportolás.

A kiadvány fő témája az utánpótlás nevelés, hiszen az elsődleges célunk, hogy a gyerekeket és szüleiket segítsük a megfelelő sportág kiválasztásában. Ezért a kinyomtatott példányokat elsősorban a tanévnyitókon a budaörsi iskolákban a portákon lehet elvenni, de viszünk belőle az óvodákba is, és természetesen a városi sportcsarnokba és a közművelődési intézményekbe. Amíg azonban így eljut mindenkihez, virtuálisan ITT már bele lehet lapozni, és mindenkit biztatunk arra, hogy nyugodtan nyomtassa ki saját magának a fontos információkat tartalmazó oldalakat. (A kiadványt ugyanakkor szerzői jog védi, így üzleti célra nem sokszorosítható és a forrás megjelölése nélkül nem másolható!)

A táblázataink összeállításakor a gyerekek mellett minden korosztályra gondoltunk, a babáktól (a mamákkal), a fiatalokon át a nyugdíjasokkal bezárólag.

A teljességre törekedtünk, így ha bármi kimaradt, kérjük jelezzék és a későbbi, esetleges újranyomtatáskor (terveink szerint a következő tanévre) figyelembe vesszük. Az adatokat egyeztettük a klubokkal, egyesületekkel, ha ennek ellenére pontatlanságot találnak, kérjük azt is jelezzék itt: [email protected]

Forgassák kiadványunkat haszonnal! Ha fent nem tették meg, most kattintsanak IDE!