Laci szemműtétjéért koncerteztek az osztálytársai

0
419

A budaörsi Szent Benedek középiskola másodikos (10. d) diákjai 321 295 forintot gyűjtöttek össze osztálytársuk, Laci szemműtétjére, amit ma adtak át a fiú édesanyjának.

A budaörsi Szent Benedek középiskola másodikos (10. d) diákjai 321 295 forintot gyűjtöttek össze osztálytársuk, Laci szemműtétjére. A fiú nevében az adományt ma koradélután az édesanyja vette át a Városi Ifjúsági Klubban, amely múlt pénteken a fiatalok által szervezett jótékonysági koncerthez is biztosította a helyet. Az akkori műsorból ma is adtak ízelítőt.

Czuczor Gergely az iskola igazgatója köszönetet mondott a diákoknak, a klub vezetőjének és munkatársainak, majd hangsúlyozta, hogy ez csak az első lépés volt, hogy segítsenek Lacinak, de folytatni kell, és tanárként-igazgatóként azért is örül ennek a mai eseménynek, mert így válik értelmessé a tanárok mindennapos küzdelme az iskolában.

A gyűjtés Takács Alexandra, Hetey Attila, Hajdúk Árpád és Schwáb Robin ötlete volt, amikor tudomásukra jutott, hogy osztálytársuk régóta vár szemműtétre, aminek a költsége mintegy hárommillió forint.