Kozmetikai termékeket keresel?

0
407
bty

Kozmetikai termékeket kínáló szaküzlet nyílt szeptember végén Budaörsön a Baross utca 167-ben. Bár a két tulajdonos hölgy tisztában van vele, hogy ma már online szinte mindent be lehet szerezni, saját tapasztalatuk, hogy amit nem ismerünk, azt szeretjük a valóságban is megfogni, kipróbálni, főleg, ha azért nem kell utazni, mert helyben elérhető.

A kozmetika sokrétű és összetett munka. A kezdeti, egyszerűbb arckezelésekből átléptünk egy magasabb szintre, a hatóanyagok bevitelének a segítésére az egyik professzionális gép használata követi a másikat, és az arc ápolása mellett fontos lett a teljes test karbantartása, és a kozmetikai szalonok vendégei között a hölgyek mellett egyre nagyobb számban vannak férfiak” – mutatja be munkáját Pécsi Juli. Aki 28 éve kozmetikus, kolléganője Kanyó Dóra pedig 3 éve. Nagyon jól kiegészítik egymást, Juli tapasztalatát Dóra fiatalos stílusa.

A sokféle munkafolyamat sokféle anyagot kíván, és minden kozmetikusnak van kedvenc márkája, illetve vannak olyan alaptermékek, amelyeket mindenki használ” – folytatja Juli. S ezekért neki is Budaörsről a fővárosba kellett bejárnia, ami értékes időt rabolt el tőle. Persze nyíltak már üzletek helyben egy-egy márkára, szépészeti kellékre, de Juli szerint hiányzott az a bolt, ahol egy szakember, és egy saját magát otthon karbantartó nő egyaránt megtalálja a bőrtípusának és esetleges problémájának a legmegfelelőbb termékeket. Egy helyen. „Ebből a tapasztalatból kiindulva, a gyorsabb és könnyebb beszerzés érdekében gondoltuk, hogy egy jól felszerelt és folyamatosan bővülő kínálattal rendelkező kozmetikai kellékboltot nyitunk, itt Budaörsön, a Baross utca végében, ami tehát a szakmai és a lakossági vásárlók számára is érdekes lehet, és ahol, mivel ez a szakmánk, figyelembe vesszük a folyamatosan változó igényeket.”

Ma már online szinte mindent be lehet szerezni, aminek egyetlen hátránya, hogy amit nem ismerünk, azt szeretjük a valóságban megnézni és nemcsak virtuálisan, illetve megfogni, kipróbálni. Így az újdonságok felfedezése könnyebb. Ezzel Juliék tisztában vannak, ezért főként a lakossági vásárlóknak kis mintát adnak mindabból, amelyeket akár két kozmetikai kezelés között, otthon érdemes rendszeresen használni, mert segítik fenntartani a kozmetikai kezelések hatását. A kollégáknak pedig azt üzenik, hogy ha valami éppen nincs náluk raktáron, azt két-három nap alatt beszerzik, és mivel kedvező árréssel dolgoznak, biztos, hogy itt helyben sem kerül többe, mint távolabb.

„Amit még szeretnék elmondani, hogy üzletünkben sminkelési oktatás illetve tanácsadás is van” – zárta a bemutatkozást Pécsi Juli. Amihez Kanyó Dóra gyorsan hozzátette, hogy minden vendég életkorának és stílusának megfelelően, ami természetesen nemcsak a sminkelésre, hanem minden szolgáltatásukra, termékajánlásukra igaz.

 

 

bty