Kőhegyi nagy földhányásra hív a helyi Kétfarkú

0
558

A  Magyar Kétfarkú Kutya párt budaörsi csoportjának a megalakulásáról pár napja számoltunk be, és tegnap az első akciójuk és sajtótájékoztatójuk is lezajlott, amit – a fideszesek szóhasználatával élve – a „kőhegyi tájsebhez” hirdettek meg. Az esős időjárás nem nagyon kedvezett a terveiknek, hogy néhány lapát földet dobáljanak be a kerítésen át a hatóságilag leállított építkezés területére, de a sajtó megjelent és Betlehem Csaba, aki saját megfogalmazása szerint a csoport „egyik tagja” beszéde is elhangzott.

„Szép délutáni napunk van és ezúton is köszönöm önöknek, a helyi sajtó jó képviselőinek, hogy eljöttek” – mondta. „Erről a rusnya tájrombolásról hosszan nem fogok beszélni, itt van most már két éve, a kisvárosunk nemes lokálpatriótái, jó lakói, a zemberek egyöntetűen utálják. A helyzet az, hogy lehetne visszatemetni, helyreállítani a hegy eredeti állapotát, de az érdi nagyon-nagyon fontos járási éphatóság nem teszi meg, pedig az építtető költségén lehetne rendezni. Helyi lakosként visszatetsző semmittevésnek gondoljuk, hogy a helyi jó pedigréjű, joviális, körmönfont, kígyónyelvű, snájdig öltönyös politikusok ide jönnek kb. félévente felháborodni: ez nekünk meglehetősen haszontalannak tűnik. Az egymásra mutogatás, vádaskodás még nem épített – vagy mint most- temetett be semmit. Ezért, hogy a haszontalanságnak még a látszatát is kerüljük, meg a régi piréz mondás szerint nem elég hasznosnak lenni, annak is kell látszani, szóval, hogy lássák a szomszédaink, barátaink, nemes ellenfeleink, hogy van azért budaörsön olyan tökös politikai erő, aki a rém unalmas szájkaratén kívül is képes tevékenyen tenni a kisvárosért: a Kétfarkú Kutya Párt ezúton szeretné megkérni Budaörs város érdemes lakóit, barátainkat, a helyi politikusokat, hogy MINDENKI HOZZON EGY ZSÁK FÖLDET és vegyenek részt velünk, együtt, közösen 2017.május 14-én, vasárnap délután 6-kor a BUDAÖRSI KŐHEGYI NAGY FÖLDHÁNYÁS eseményen. Úgy gondoljuk, hogy összefogással, felelősen, közös erővel mi magunk, itt élő kis és nagyemberek meg tudjuk oldani a hivatalok helyett is az otthonunk, városunk, imádott Budaörsünkkel történt hatalmas gazságnak a kijavítását. Ne várjunk otthon, ne a facebook-on háborogjunk, hanem minimális melóval, 30 000-en oldjuk meg a problémát. Mi a helyi, budaörsi Kétfarkú Kutyás galeri a problémákat a magunk olcsó eszközeivel megpróbáljuk megoldani. Várunk mindenkit, jöjjenek el, jó buli és hasznos cselekvés lesz egy remélhetőleg szép májusi vasárnap délután. Köszönjük idejüket, további szép estét kívánunk önöknek, hoztunk egy zsák földet a kertünkből és mi most elkezdjük a munkát és megkezdjük a hegy helyreállítását. Ne feledjék, két hét múlva, Május 14 vasárnap, 6 óra!”

A további helyi ígéreteket 2042-re szeretnék megvalósítani, „de ha sikerülnek a kísérleteink a nagyon titkos földalatti bunkerben az Ígérgetés-Megvalósító Gőzgéppel, akkor lehet előbb is”.994061 249201178569890 481767974 n

1231537 224643487692326 894879866 n

 

1235160 222823977874277 1315117950 n

Ez pedig az MKKP-Budaörs facebook oldala: