Kigyulladt egy kétszintes ház Budaörsön az Ady Endre utcában – frissítve!

0
482
 
Kigyulladt egy kétszintes családi ház tetőszerkezete és egyik szintje Budaörsön, az Ady Endre utcában – adta hírül a katasztrófavédelem december 7-én 22.51-kor. A tűzhöz a törökbálinti, az érdi és a fővárosi hivatásos, valamint a budaörsi önkéntes tűzoltókat riasztották, akik három vízsugárral megkezdték a lángok oltását – írták. Majd éjfélkor arról számoltak be, hogy “nyolc vízsugárral oltják a lángokat az Ady Endre utcában, ahol egy családi ház és a hozzáépített házrész ég. Az oltási munkálatokat a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítja.” Fél egykor a tűzoltók már utómunkálatokat végeztek.
Úgy tudjuk, hogy mindenki kimenekült, senki sem sérült meg, de az anyagi kár hatalmas, ezért az ott élőknek biztosan segítségre lesz szüksége. A közelben élők robbanást hallottak, amikor a tűz keletkezett.
 
Frissítés: A tűz egy tíztagú család otthonát emésztette el. A budaörsi önkormányzat szociális irodája azonnal gyorssegélyt utalt ki számukra és egy használaton kívüli önkormányzati tulajdonú lakást hoznak rendbe, továbbá széles körű társadalmi összefogás indult a megsegítésükre. Aki szintén támogatná őket a családsegítő szolgálaton keresztül (Szivárvány u. 3.) teheti.
 
Fotó forrása: Zsebe Dani Fb. bejegyzése