Kiállítás sorozat lesz a SütiPontban

0
324

Kiállítás sorozatot indít május 14-én a budaörsi lakótelepen található SütiPontban (Witzltorta) a cukrászda tulajdonosa Virág Viktória. Fiatal tehetségek mutathatják be nála a festményeket, rajzokat, fotókat.

Az első kiválasztott a 11 éves Karácsony Szófia, a Herman Ottó általános iskola tanulója, akinek hobbija a rajz és festészet. A testvéreivel együtt ez a kedvenc időtöltésük. Édesanyjuk elég hamar megismertette őket a ceruzával, ecsettel, és Szófia egy éve különórákra is jár Mészáros Erzsébet budaörsi festőművészhez. A kislány imádja a természetet, az állatokat és most az úgynevezett „anime” rajzok a kedvencei. Az iskolában emelt rajz tagozatos és ezzel szeretne foglalkozni a későbbiekben is. Sőt, már az óvodában  ő maga tanította a többi gyereket rajzolni – tudtuk meg.

„Egy ismerős adta az ötletet, hogy a cukrászda falait helyi fiatalok alkotásai díszítsék. Miután meghirdettem nagyon sokan jelentkeztek, bátrak és bátortalanok egyaránt. Minden kiállítás három hetes lesz és idővel, akár a fejlődést bemutatva, megismételhető. A megnyitóra elsősorban a gyerekek barátait, szüleit, ismerőseit várjuk, akiknek büszkélkedni szeretnének, mi pedig azt szeretnénk, hogy egy kis figyelmet kapjanak és persze motivációt a fejlődéshez” – mondta Virág Viktória.

Az első megnyitó tehát május 14-én 16 órakor lesz.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here