Kapcsolatok sorozat: Miért nem értjük egymást? – Közös nevezők nyomában

0
370

2021. október 28-án, 19 órai kezdettel Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus előadása lesz a Budaörsi Jókai Mór Művelődési Ház Kapcsolatok sorozatának következő részében.

„Elbeszélünk egymás mellett. Férfi nem érti a nőt, nő a férfit. Anyós értetlenkedik vején, meny pedig apósán, főnök hüledezik beosztottja lépésein, s az alkalmazott gyűlölve szemléli, hogy odafönt már megint mit találtak ki neki. Miért nem találunk utat egymáshoz? Lehetséges-e, ha nem is a legkisebb közös többszörös, de legalább egy közös nevező megtalálása?

Mit mond erről a pszichológia, és mit mond vajon erről állandó meghívott előadónk, Limpár Imre, tanácsadó szakpszichológus?

Az előadás során először okokat, miérteket, aztán megoldásokat, kézzelfogható hogyanokat keresünk majd. Egyszerűen fogalmazva olyan kommunikációs hidak felépítésébe vágunk, amivel végre érthetőbb lesz a másik fél, s kicsit mi magunk is. Aki ismeri előadónk stílusát, pontosan tudja, egy nagyon praktikus és gyakorlatorientált előadásra számíthat.”

Jegyár: 1.000 Ft

Jegyvásárlás: https://jmmh.jegy.hu/

Kép forrása: limparimre.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here