Ilyen volt a kamaraerdei advent december 1-jén

0
988

Kicsit korán, de a Mikulás is megérkezett a hétvégén a Kamaraerdei Részönkormányzat által szervezett adventen, és mint minden évben Kisfalvi Péter a körzet önkormányzati képviselője bújt piros ruhába. A karácsonyi készülődéshez félnapos ünnepi műsorral járultak hozzá finomságokkal.

A Mátyás király mézbora előadásra csak azok fértek be, akik előzetesen regisztráltak, és a helyek már kedden elfogytak. Viszont aki nem érkezett meg időben, az pórul járt, mert bemehetett más. A Nektár Színház zenés mesejátékát azonban már kint a szabadban mindenki élvezhette és együtt várták a Mikulást, aki így december 1-jén kicsit korán (hogy ne ütközzön később a város más rendezvényeivel), meg is érkezett a Kamaraerdei Részönkormányzat által szervezett adventen. És mint minden évben, idén is Kisfalvi Péter a körzet önkormányzati képviselője bújt piros ruhába és ragasztott fehér szakállat.
Utána volt a Parti Maffia koncertje, mindenki megkósolhatta a  Budaörsi Gazdakör gyümölcseit, élvezhette a virgonckodó játékparkot és  félhétkor a közös adventi vacsorán azt a székelykáposztát tálalták fel, amit a Kamaraerdei Részönkormányzat tagjai készítettek. A Hacienda étterem munkatársai sült kolbásszal készültek.

Fotók: Kiss Annamária és Lupásné