Jótékonysági lakomát szervez a Magyar Királyok étterem

0
1497

A Fogadó a Magyar Királyokhoz étterem a közösségi oldalán tegnap közzétett egy bejegyzést, melyben ez áll: “Rászoruló családoknak ünnepi vacsorát ajánlunk fel!” Szeretnék, ha minél szélesebb körben elterjedne ennek híre és várják a szerényebb körülmények közt élők jelentkezését. Céljuk ezzel nem csak a közvetlen segítségnyújtás, hanem a jó példamutatás is.

Jótékonysági felhívást tett tegnap közzé közösségi oldalán a Fogadó a Magyar Királyokhoz étterem. Olyan, szerényebb körülmények közt élők családokat keresnek, akik számára elképzelhetetlen luxus az éttermi étkezés “Egy meghirdetett napon az írásban bemutatkozó/jelentkező családok közül kiválasztanánk annyi vendéget, hogy megteljen fogadónk két különterme, ahol majd egy színvonalas, háromfogásos menüvel egybekötött, korlátlan italcsomaggal várnánk a kiválasztottakat” – áll a bejegyzésben.

“Az elmúlt években is tettünk már ilyen felajánlásokat jótékony célra, akkor a városháza szociális osztályán keresztül jutottak el azok olyan családokhoz, akik soha, vagy csak nagyon ritkán engedhetik meg maguknak azt, hogy étteremben étkezhessenek” – tudtuk meg Kovács Attila üzletvezetőtől, aki azt is reméli ettől az akciótól, hogy más éttermek, esetleg más üzletágak is csatlakoznak a kezdeményezéshez és szintén tesznek felajánlásokat rászorulóknak – legalább évente egyszer: “Ez most egy magánkezdeményezés, amellyel szeretnénk jó példát mutatni, akár Budaörs határain túlra is.”

Az eredeti bejegyzést ITT találják.