IV. Budaörsi Építész Szüret – meghívó

0
536
SONY DSC

Téged is érdekel a jövőtervezés? Mi a város fejlődésének stratégiája? Milyen jövőképet képzel el Budaörs? Hogyan valósítható meg a kitűzött cél? Vajon mi lehet az a budaörsi TFK, ITS, TAK, TKR, HÉSZ? Milyen városrendezési koncepciókat terveztek Budaörsre 40 évvel ezelőtt?

A IV. Budaörsi Építész Szüret kísérletet tesz a 2017-es év építés- és településügyi változásainak bemutatására, nem feltétlenül a részletekre koncentrálva, mindinkább kapcsolatrendszerük szemléltetésével. A kiállítási anyagban a város lakói és az érdeklődők összefüggéseikben láthatják egy település életét és jövőjét meghatározó döntéseket, a folyamatok hierarchiáját és ezek egymásra gyakorolt hatását.

Célunk, hogy átláthatóbbá, érthetőbbé és befogadhatóbbá tegyük a település kitűzött céljait és az ehhez kapcsolódó eszközöket, valamint kiszélesítsük a városról való gondolkodás határait.

A kiállításhoz kapcsolódóan helyspecifikus és általános érvényű előadások, jövőkutató workshop és különböző események segítik az eligazodást a témában felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt.

Kiállítás és programsorozat:
2017.október 14 – november 8

Kiemelt programok:
kiállításmegnyitó: október 14. 16:00
jövőtervező workshop: október 26. 18:00