Ismét Nagy Sándor András a budaörsi Fidesz elnöke

0
1852
nsa 2

nsa 2A Fidesz Budaörsi Szervezete tisztújítást tartott – írtuk szeptember 15-én, hírül adva, hogy azon a közgyűlés új elnököt választott, dr. Horváth Katalin (aki nem az a Horváth Katalin) személyében. Néhány hét múlva hallottuk, hogy a tagság bizalmatlansági indítvánnyal újabb választásról döntött, amit 30 napon belül kellett végrehajtani. Erre tegnap, azaz november 28-án került sor. Mint Nagy Sándor András (foglalkozása szerint politológus, Amerika szakértő) aki a 2014-es választások után vált ismertté, akkori „új” helyi elnök a Budaörsi Naplónak ma reggel elmondta, a megismételt szavazáson kétharmados többséget ugyan nem szereztek „a megújulás pártiak”, de annál az egy különbségnél, amivel szeptemberben nyert ellene Katalin, azért kicsit többet.

A tegnapi közgyűlés a szervezet szeptemberben teljes mértékben megújított elnökségét is „visszaújította”, vagyis már nem alelnök Gátiné Csilléry Klára, id. Kálóczi Imre, dr. Sokolowski Márk és Török István, helyükbe dr. Hardy Géza, Roszik György, Nagyné Gál Edit és Németh Attila került, illetve „a másik csapatból” Horváth Katalin és maradt Perlik Tamás.

A Fidesz Budaörsi Szervezet új/régi/újra választott elnökével (a múlt évet értékelő beszédéről itt tudósítottunk) Nagy Sándor Andrással készülő interjúnkat hamarosan ugyanitt olvashatják.