Ismét díjat kapott Budaörs színháza

0
779


Rangos elismerésben részesült a Budaörsi Latinovits Színház: A Négyszögletű Kerek Erdő (itt írtunk róla) előadásuk a VIII. Magyar Teátrum Nyári Fesztiválon a “Legjobb meseelőadás” díját nyerte el.

A díjat Berzsenyi Bellaagh Ádám, a színház igazgatója vette át a Szarvasi Vízi Színházban rendezett díjátadó gálán. Az előadást, amelyben szinte az egész társulat játszik, januártól újra láthatja a Latinovits Színház közönsége is.

A Fesztivál zsűrije a következő tagokból állt: Babák Mihály, Szarvas város polgármestere, dr. Melis János címzetes főjegyző, Paluskáné Udvarhelyi Judit aljegyző, Mihaleczné Kovács Mária nyugalmazott jegyző, Gombárné Bata Mária, a Mozgáskorlátozottak Szarvasi Egyesületének elnöke, Galambos Edit Ágnes színházbarát, a zsűri elnöke dr. Kutas Ferenc, a Szarvasi krónika felelős szerkesztője volt.

Külön öröm a budaörsiek számára, hogy a Fesztiválon Szarvas város különdíját Koltai Róbert kapta, aki szeptembertől vendégszerepel Budaörsön is: a Kávécsarnok című előadás egyik főszereplője lesz.

A díjazottaknak gratulálunk.