Ingyenes 7 napos online konferencia a vállalkozói sikerről

0
734
gep10k
Megvalósító Napok

Megvalósító Napok névvel szervez ingyenes online konferencia-folyamot a vállalkozói siker titkáról 2020. január 31-től kezdődően 7 napon át a Salesform.hu. Az eseményen – amelyre az ország minden pontjából, az interneten keresztül lehet csatlakozni – 38 sikeres vállalkozó beszél őszintén arról, hogy mitől lettek sikeresek.gep10k„Környezetünket leginkább a kisvállalkozások tudják formálni, ők adják a legtöbb munkahelyet Magyarországon, mégis messze el vagyunk maradva az európai színvonaltól, késik a digitális transzformáció, vegetál az életszínvonal” – mondta az idén első ízben megrendezendő Megvalósító Napok online vállalkozói konferencia kapcsán Bártfai Balázs, az eseményt szervező Salesform.hu tulajdonos-ügyvezetője. Az ismert online marketing szakember kifejtette: már 1,2 millió egyéni vállalkozó van az országban, hatalmas a vállalkozási kedv, a lelkesedés viszont kevés, ha az ember egy bonyolult útvesztőben találja magát.

Az Európai Bizottság felméréséből az derül ki, hogy a hazai vállalkozók 60 százaléka beletanul a vállalkozásba és 40 százalékuk tartja magát ösztönös tehetségnek. Főleg könyvekből tanulják a vállalkozás-építést és konferenciákon, s 70 százalékuk használ excelt és csak 10 százalék valamilyen CRM-, vagy vállalatirányítási rendszert. Bártfai Balázs elmondta: leginkább az a generáció hiányzik, aki érti és tudja, hogyan kell az internetet hatékonyan vállalkozásra használni. Ezért is hozta létre Megvalósító Napok (www.megvalositonapok.hu) névvel az ingyenes online konferenciát, ahol azokat a videókat lehet majd megtekinteni, amelyekben sikeres online vállalkozókat és marketingeseket faggatott ki az üzleti sikereikről.

A szakember – aki a nagy sikerű, online berkekben etalonnak számító „Tartalommarketing a gyakorlatban” című könyvet is írta – felhívta a figyelmet arra is, hogy ez egy új konferencia formátum itthon, a téma pedig szintén elég különleges. „Marketing rendezvényekkel dunát lehetne rekeszteni, de szinte alig esik szó a stratégiáról” – magyarázta Bártfai Balázs. Pedig – hangsúlyozta – stratégia nélkül a cél csupán vágy. Ő pedig – tette hozzá – eltökélten minden videó interjúban azt kereste, hogy milyen lépések vezettek a vállalkozók sikereihez, s hogyan építenék újra a vállalkozásukat, a mai tudásuk alapján.

„Kiderült, hogy van 2-3 olyan dolog, amire fókuszálva könnyebben elérhető a siker. A vállalkozói sikernek van képlete, léteznek üzleti modellek, stratégiák, amik már másoknál működtek. Ezeket a titkokat nem szokták itthon megosztani, féltik, pedig ezek olyan receptek, amiket csak követni kell” – hívta fel a figyelmet Bártfai Balázs. Az online konferenciát tehát véleménye szerint nemcsak annak érdemes néznie, aki már vállalkozik, hanem annak is, aki még most gondolkozik azon, hogy belevág ebbe az életformába.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here