II. Buda Open – A Tánc Világnapján kezdődik a show!

0
642

Rangos nemzetközi verseny kezdődik Budaörsön, a Tánc Világnapján, április 29-én veszi kezdetét ugyanis a II. Buda Open. A budaörsi eseményre a magyar párosok mellett több száz nemzetközi táncost várnak.

Még most is folyamatosan érkeznek a nevezések, és több mint 300 párossal számolnak, mondta el Szedlay Gyöngyi, az esemény szervezője. A II. Buda Open közönsége a latin és a standardtáncokon kívül – bemutató jelleggel – a tánc több válfaját is láthatja majd. A kétnapos verseny utánirangos workshopot tartanak nemzetközileg magasan jegyzett trénerek részvételével és közreműködésével.

A II. Buda Openen elindul többek között az Andrea Silvestri, Váradi Martina kettős is. A magyar bajnok páros idén is esélyes a végső győzelemre az amatőr latintáncosok között. A Silvestri-Váradi duó egyébként tagja a Világjátékok keretnek. Az olimpián nem szereplő sportágak világversenyét négy évente rendezik meg. Idén Wroclaw lesz a házigazda, ott szurkolhatunk majd Váradi Martináék párosának.

A II. Buda Opennel kapcsolatos hírek, és jegyinformációk megtalálhatók a verseny hivatalos honlapján, a http://www.budaopen.hu -n.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here