Igazán különleges szőnyegek az otthonod stílusához igazodva

0
165

A lakberendezés során vagy az otthonunk stílusának frissítésekor a szőnyeg az egyik legnagyobb gonddal kiválasztott darab. Fontos, hogy a szőnyegek kiválasztásakor ne csupán annak színe, mintája és mérete legyen a mérvadó, hanem egyéb paramétereket is figyelembe vegyünk.

Színtartósság, minőség

A szőnyeg színtartósságára és kopásállóságára bizony kevesen figyelnek, pedig ha nem szeretnénk sűrűn cserélgetni a szőnyegeinket, érdemes ezt a két tulajdonságot nagyon is előtérbe helyezni. A Rug & Roll szőnyegeinek mindegyike rendkívül magad kopásállósággal és színtartóssággal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a megvásárolt szőnyegek hosszú évek múltán is eredeti színükben pompáznak, nem kopnak meg, nem nyúlnak ki, nem fakulnak meg a rendszeres használattól.

Tisztíthatóság

A Rug & Roll szőnyegek egy speciális, úgynevezett Easy Clean szennytaszító réteggel vannak ellátva, amely megakadályozza a szennyeződések bejutását a szőnyeg szálai közé. Így az olyan makacs foltok is, mint a kávé, a vörösbor, a szószok vagy éppen a zsírfoltok megtapadnak a szőnyeg felületét borító szennytaszító rétegen. A szőnyeget a foltoktól egyszerűen tiszta víz segítségével megtisztíthatjuk. Ha foltos lesz kedvenc Rug & Roll szőnyeged, csak önts egy kis tiszta vizet a foltra és egy nedves szivacs vagy nedves törlőkendő segítségével, körkörös mozdulatokkal távolítsd el a foltot. A szőnyegtisztítás során egyáltalán nem lesz szükséged vegyszerekre, tisztítószerekre, ami a vegyszermentes otthonok számára igen nagy előny. A porallergiások is fellélegezhetnek, ugyanis a por és a poratka sem tud bejutni a szőnyeg szálai közé, így egy gyors porszívózással teljesen pormentessé tehető bármely Rug & Roll szőnyeg. A Rug & Roll szőnyegek mosógépben is moshatóak, így nagytakarításkor egy gyors mosással újjá varázsolhatod a szőnyegeket.

 

Fürdőszobába és konyhába is alkalmasak

Minden szőnyeg, amelyet a Rug & Roll webshopjában vásárolsz, tökéletesen alkalmas fürdőszoba és konyha padlójára is, így végre stílusos és kellemes tapintású szőnyegeket teríthetsz a vizes helyiségek padlójára is.

Egyéb tulajdonságok

A Rug & Roll szőnyegek a magas minőségen, színtartósságon és a könnyű tisztíthatóságon túl egyéb előnyös tulajdonságokkal is rendelkeznek:

  • gond nélkül takaríthatóak robotporszívó segítségével is, a robotporszívó nem akad meg a szőnyeg szélein
  • padlófűtéshez is tökéletesen alkalmas
  • kifejezetten széles minta-, és méretválasztékban kaphatóak
  • minden szőnyegük OEKO-TEX 100 minősítéssel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy szőnyegeik mentesek a káros vegyi anyagoktól