IDESÜSS BUDAÖRS NAPJA 2017.08.26.

0
1662

Az utolsó augusztusi szombaton ismét lezárjuk a Szabadság utat Budaörsön és egész nap színes programokkal, előadásokkal, bemutatókkal, koncertekkel várjuk a budaörsieket, a családokat – kicsiket és nagyokat egyaránt az IDESÜSS Budaörs Napja városi rendezvényre.

Augusztus 26-án 10 órakor kezdődnek a színpadi programok és egészen késő estig bezárólag tartanak.  Délelőtt két, a gyermekek körében nagyon népszerű gyermekzenekar –  Kárász Eszter és az Eszter-lánc Mesezenekar és a Zabszalma Együttes adnak interaktív koncertet a kicsiknek. A délutánt is a gyerekkel indítjuk, 15 órától a Katáng Zenekar várja dalaival és mókáival a közönséget.

Fiatal, budaörsi tehetségek is színpadra állnak a délelőtt folyamán. A Shine Time- Világzene Fiatalokkal- Novák Anikó vezetésével igazi zenei élmény lesz, míg az Ifikoncert sok tehetséges fiatal számára lesz az első „nagyszínpados” koncert.

Idén is lesz a szenzáció számba menő Lánglovagok Tűzoltó bemutató, ami tömegesen vonzza nemcsak a gyerkőcöket, hanem a szüleiket is. Ami persze nem csoda, mert biztonságos körülmények között láthatják, hogy egy kigyulladt, lángoló autóból hogyan mentik ki a tűzoltók és a mentők a bajba jutottakat. A program interaktív, látványos és nagyon tanulságos! Szervezők: Budaörsi Önkéntes Tűzoltó Egyesület és a Budaörsi Mentőállomás.

A délután koncertfolyamot a Chamelon Jazz Band indítja, akik Popcorn! nevű országos koncertturnéjuk premierjének helyszíneként igazi pop slágerekkel fognak buli hangulatot varázsolni a budaörsi főútra.

A fergetegesnek, egyszerinek és megismételhetetlennek ígérkező Színészkoncert alatt a Budaörsi Latinovits Színház fiatal színészeit ismerhetik meg egy másik, nagyon vagány oldalukról!

Esti órákban a hazai fesztiválok népszerű bandái kerülnek színpadra. A Blahalousiana és a PASO zenéi biztos mindenkit lelazítanak és feltöltenek.

A nyárbúcsúztató, őszköszöntő fesztiváli hangulatot idéző nap során a programok, koncertek ingyenesek a kilátogató számára. A jó hangulathoz a budaörsi civil szervezetek, az értékes kézműves portékát kínáló vásárosok és helyi érdekeltségű cégek interaktív bemutatói is nagyban hozzá fognak járulni! Mindenkit szeretettel várunk!   

További információk: www.budaors.hu

Szervező: Budaörsi Polgármesteri Hivatal

Facebook oldal: https://www.facebook.com/idesussbudaorsnapja/

A műsorváltozás jogát a szervezők fenntartják.