Hogyan varázsold újjá lakásodat 100 ezer forint alatt?

0
920

A lakásfelújítás sajnos nagyon drága mulatság tud lenni, de ha már úgy érzed, hogy muszáj új légkört varázsolnod otthonodba adunk néhány tippet, hogy úszhatod meg 100 ezer forint alatt, amellyel mégis újszerűvé varázsolhatod a lakást.

Újítsd fel a konyhabútorokat

Nem kell teljesen új konyhabútorra beruháznod, pár ezer forintból megoldhatod, ha veszel bútorfestéket és lefested őket, illetve új fogantyúkkal díszíted.

Nappali

A nappalidat újjá varázsolhatod könnyedén, vásárolj új díszpárnákat, kiegészítőket; például gyertyákat, vázákat, faliórát. Dobd fel képekkel és új szőnyeggel, vagy függönnyel, amellyel garantáltan megváltozik az atmoszféra.

Falak

Nem kell nagy volumenű festésre gondolni, már ha csak 1-2 falrészt festesz más színűre nem csak dizájnosabb lesz a lakás, de az értékét is növelheted. Ha még kevesebbet szeretnél költeni vegyél falmatricát, vagy színes tapétát, ami szintén nagyon hangulatossá varázsolhatja lakásodat.

Fűrdőszoba

A fürdőszobát érdemes különleges tükrökkel feldíszíteni, új szennyes kosarat vásárolni, esetleg új WC ülőkét, kilépőt, sőt még egy kis hangulat világítást is becsempészhetsz. Az új törölközők és szappan tartók is jó hatást fognak kelteni, amikor ezt a helyiséget használod. A növényekről se feledkezz meg!

Hálószoba

A hálószobát is könnyedén újjá varázsolhatod néhány új párnával, ágyneművel, ágytakaróval, szőnyeggel. Akár vásárolhatsz is már pár ezer forintért, de saját magad is készíthetsz új lámpa búrát, amellyel egyedibbé teheted éjszakai birodalmadat.

Ha ezt a cikket elolvastad, feltételezhető, hogy érdekel a téma, és hogy jó hasznát vennéd egy ingatlanközvetítőnek. A mi dolgunk az, hogy az ingatlan hirdetésével, és az adás-vétellel kapcsolatos terheket levegyük a válladról. Ránk bízhatsz sok olyan feladatot, amivel rengeteg időt és energiát spórolsz meg, így marad időd a többi fontos dologra is.

Ide ( www.drahotaingatlan.hu ) kattintva nézz körül a honlapunkon és a hirdetéseink között, és ha nem találod meg azt, amit keresel, vagy bármilyen kérdésed van, esetleg tanácsra van szükséged, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot, találjuk ki együtt, miben tudunk segíteni!