Hogyan válasszunk gamer PC-t és laptopot?

0
555

Legyen szó a saját hobbinkról, vagy a gyermekünk kikapcsolódásáról, a számítógépes játékok sokak életét teszik színesebbé és élvezetesebbé. Bár még mindig elterjedt tévhit, hogy egy hagyományos számítógép képes helyettesíteni a speciális gamer PC-t, utóbbi rengeteg téren fejlettebb és minőségibb élvezetet nyújt a játékosok számára.

Az Alza kínálatában kiválaszthatjuk a felhasználásra leginkább megfelelő számítógépet. Ha szinte minden nap játszunk és rendszeresen próbálunk ki új játékokat, amelyekhez erős videókártya és CPU szükséges egy jó grafikus processzorral, akkor már érdemes beruházni egy gamer PC-re vagy laptopra.

Természetesen a gamer gépek és laptopok megkérik az árukat a magas minőség ellenére, de a személyes preferenciáink mentén találhatunk költséghatékony megoldást is.

Mit nyújt egy gamer PC?

  • Olyan videó vagy grafikus kártyát, ami a legújabb játékokat is képes futtatni, mindenféle akadozástól mentesen.
  • RAM egységet, ami biztosítja a gördülékeny játékélményt.
  • Magas fokozaton működő hűtőrendszert, mivel a modern játékok és a hosszú játékmenetek könnyen túlterhelhetnek egy hagyományos gépet, addig a gamer gépházak ventillátorai erre már tökéletes megoldást nyújtanak.
  • Egy, a játékokhoz alkalmazkodó, gyors válaszidővel rendelkező monitort.
  • Tökéletes és komfortos tartozékokat. A minőségi egér, valamint a párnázott és jól kialakított billentyűzet abban segít, hogy a játék hevében teljes kényelemmel és megfelelő reakcióidővel tudjunk játszani.

Mit nyújt egy gamer laptop?

A játékosoknak készült laptop hasonló adottságokkal rendelkezik, mint egy gamer PC, de itt egy-két tartozékot leszámítva minden egy gépben összpontosul. Azok, akik sokat utaznak vagy több helyen laknak, magukkal tudják vinni bárhová a kedvenc játékaikat. Nem kell azon mérgelődni, hogy mindig szét kell szerelni, majd újra összerakni a gépházat és a monitort, hiszen az nem lenne sem időben, sem energiát tekintve hatékony, valamint az eszköznek sem tesz jót a folyamatos szállítás. Egy laptop ezt a problémát viszont könnyen orvosolja.

Bármelyik mellett is döntünk, az Alza jó minőségű termékei között biztosan rálelhetünk leendő kedvencünkre!

A fotó forrása:

Alberto Garcia Guillen / Shutterstock.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here