Hétfőtől látható a TV2040 a UPC-n – digitálisan

0
580

2020. július 27-től látható a TV2040 a UPC-n, azaz a Vodafone TV-n. Ugyanazon a programhelyen, ahol a korábbi Budaörsi Városi Televízió, az 508-ason.

„Egyelőre azonban még csak a digitálison, vagyis az láthat bennünket, aki set top box-on keresztül nézi a tv-t, vagy van a digitális vételre alkalmas televíziója. Az analóg rendszerben egyelőre még nem látható a műsorunk” – tájékoztatott Kállai Lajos. „Folyamatos a tárgyalás a Telekommal, nincs akadálya, hogy oda is bekerüljünk, reméljük hamarosan a Telekom előfizetők is láthatják a TV2040-et” – tette hozzá. A BVTV korábban nem volt látható a Telekomon.

Az interneten nézhető a TV2040 élőben és rögzített formában megtalálhatók a saját gyártású műsoraik: www.tv2040.hu

A nyári időszakban a TV2040 hetente kétszer jelentkezik a 7közben című budaörsi magazinműsorral (hétfőn és pénteken 18 órakor), szeptembertől már heti háromszor (hétfőn, szerdán és pénteken) és több helyi magazinműsor is indul, ugyancsak szeptemberben, ezek:

KONTÚR – a TV2040 kulturális magazinja

ZICCER – a TV2040 sportmagazinja

KONKRÉT – a Képviselő-testület döntései

SzínTér – kulturális diskurzus

Terefere – emberértékű helyek, alkotások, gondolatok

Szeptembertől minden héten lesz sportközvetítés és más közvetítések: budaörsi rendezvényekről, programokról, illetve a Képviselő-testület üléseiről.  

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here