Hazai és nemzetközi csapatéremmel zárta a 2016/2017-es szezont a Budaörsi 2iSC

0
743

Kemény, de sikeres hetet,és egyben szezont zártak a budaörsi asztaliteniszezők, akik a múlt héten hazai és nemzetközi szinten is megmérettettek. 

A női asztalitenisz csapat az elmúlt héten a Nemzetközi Klubcsapatok Szuperligája bronzérméért mérkőzött hazai környezetben a cseh Gumotex Breclav csapata ellen, ahol a BSC 7:0 arányú magabiztos győzelmet aratott, és ezzel megszerezte a nemzetközi kupa bronzérmét. A szép eredmény értékét tovább növeli, hogy csapatunk 2013 óta először állhatott fel nemzetközi kupasorozat dobogójára.

Hétvégén egy másik rangos esemény is zajlott: Szigetszentmiklóson rendezték meg a 2016/2017-es országos csapatbajnokság négyes döntőjét, a Final Four-t. Idén harmadik alkalommal dőlt el rájátszás formájában a bajnoki cím, 2015 májusában az első Final Four-t a Budaörsi 2iSC csapata nyerte. Idén az éremszerzés volt a célunk, amit a lányok teljesítettek is. A szombati elődöntőben ázsiai és litván idegenlégióssal felálló Postás SE csapata volt az ellenfelünk, ahol 6:2 arányban alulmaradtunk. Az eredmény így leírva simának tűnhet, de a mérkőzés majdnem négy órán keresztül tartott.

Vasárnap délelőtt (délután a döntőben a szintén két külföldit szerepeltető Szekszárd legyőzte a Postást) a bronzérem megszerzéséért az Erdért SE csapatán kellett lefelülkerekednünk, ahol a csapatunk magabiztos teljesítménnyel 6:2 arányban győzött, így harmadik helyezést ért el a legmagasabb osztályban.

A Budaörsi 2iSC a 2009/2010-es bajnokságtól kezdve folyamatosan, idén nyolcadik alkalommal végzett érmes helyen az Extra Ligában.

A Budaörsi 2iSC 2016/2017-es bronzérmes csapatának tagjai: Pergel Szandra, Fazekas Mária, Nagyváradi Mercédesz, Peterman-Varga Tímea, edzők: Harczi Zsolt és Bachman Péter – Gratulálunk nekik!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here