Hatalmas rekorddal zárult az Adok-Kapok Napok

0
516

A tavalyi felajánlások több mint másfélszerese, összesen 125 000 darab jó minőségű ruha, cipő, játék és sporteszköz gyűlt össze a Premier Outlet idei jótékonysági ruhagyűjtő akcióján.

Az Adok-Kapok Napok a gyermekektől és felnőttektől kezdve, a vállalatokon át a hírességekig mindenkit megmozgatott. Segítségükkel a rászoruló családok most esélyt kapnak sorsuk jobbra fordulásához, hiszen a megfelelő ruházat nem csupán a mindennapokban, de a munkakeresés, vagy az iskolai beilleszkedés során is előnyt jelenthet.

A program védnöke immár második éve Wolf Kati volt, idén olyan hírességek csatlakoztak a jótékonysági akció mellé, mint Iszak Eszti, Szabados Ágnes, Tornóczky Anita, Sasvári Sándor és Katus Attila. A vállalatok és a médiumok is a jó ügy szolgálatába álltak: az AVON, a Szerencsejáték Zrt., az E.ON, a Citi Magyarország, a Roche, a Mellow Mood Hotels, az ELMŰ-ÉMÁSZ, a nemzeti közműszolgáltatási rendszer társaságai: az ENKSZ Zrt., a DÉMÁSZ Zrt., a DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft., a FŐGÁZ Zrt. és a FŐGÁZ Földgázelosztási Kft., az evopro csoport, a Henkel Magyarország Kft., a Marketbau-Remeha Kft., a Whirlpool Magyarország Kft., a HEINEKEN Hungária, valamint a Nők Lapja és a Rádió 1 közel 17.000 ruhaadománnyal járultak hozzá az Adok-Kapok Napok sikeréhez.

A háromhetes jótékonysági akció során összegyűlt ruhaadományokat az Ökumenikus Segélyszervezet juttatja el a krizíshelyzetben élő családokhoz.

A szervezők ezúton mondanak köszönetet minden segítő felajánlásért, a jó minőségű ruháért, cipőért, játékért és sporteszközért!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here