Három kérdés vállalkozóknak

0
782

Három kérdés, amire minden vállalkozónak tudnia kell a választ:

Ki az én valódi célcsoportom?

Sokan meglepődnének, mennyien vannak, akik nem tudják meghatározni a saját célpiacukat. Legtöbbjük azt válaszolja: „Mindenki!”. Bár részt vesznek networking eseményeken, mégsem érzik eredményesnek a találkozásokat. Pedig csak pontosan ismerni kell a célokat és azt, hogy kikhez keresünk ennek érdekében új kapcsolatokat!

Hol találkozhatok a célközönségemmel?

A kapcsolatok kialakítása sok időt, energiát és elköteleződést kíván. Ahogy a vállalkozásod fejlődik, és megpróbálsz speciális célpiacokat is bevonni, érdemes új irányokat is számba venni, amelyek kívül esnek a tipikus hálózatépítő gyakorlatokon. Ha például több kisvállalkozóval kívánsz kapcsolatot kiépíteni, akkor érdemes több időt eltölteni a kereskedelmi kamarában vagy a helyi üzleti szövetségekben.

Pontosan kivel szeretnék találkozni?

Első körben érdemes partnereid, ismerőseid megkérdezni arról, ismernek-e valakit, akinek szüksége lenne a Te szolgáltatásaidra. De még mielőtt azt gondolnánk, ez ilyen egyszerű, lássunk egyértelműen: a tudatos üzleti kapcsolatépítéshez valóban érdemes segítséget kérni, de mindezt szervezett keretek között.

Nagyon büszke vagyok rá, hogy a HOLIDAY INN szálloda értékesítési vezetője, Csapó László is elkötelezett alapító tagja csoportunknak:

Mint a szálloda új értékesítési vezetője, elsődleges célkitűzésem, hogy szállodánknak a helyi vállalkozások felé is nagyobb láthatóságot biztosítsunk. Ennek tökéletes eszköze számunkra a BNI üzleti közösség, melynek segítségével hétről hétre különböző szakterületeken dolgozó cégvezetőkkel találkozhatok és személyesen mutathatom be nekik szállodánkat, illetve együtt gondolkodhatunk az esetleges együttműködésekről.

Szállodánk Budaörsön egyedülállóan nyújt szállásszolgáltatásokat négycsillagos kategóriában, vagy akár 300 fős rendezvények helyszíneként is tudjuk segíteni a vállalkozások sikerességét.

 

Ha szeretnéd megnézni, megtapasztalni, milyen eltölteni egy üzleti reggelit a csapatunkban, igényelj meghívót a [email protected] e-mail címen!

 

 

A budaörsi BNI csoport is egy olyan szervezet, üzleti közösség, ahol sikerorientált vállalkozók a nyitottságukkal és víziójukkal bátran mernek új irányok felé nyitni. Tagjai arra hivatottak, hogy egymást jutalékmentes ajánlásokkal, bizalmi alapon segítve juttassák egyre nagyobb eredményekhez! Közöttünk NETWORKING MESTERré válhatsz