Gyereknapi jótékonysági „túra” lesz május 27-én

0
1407

CsakaPiknik néven jótékonysági gyereknapi mini túrát szerveznek budaörsi vállalkozások május 27-én.

A „túra” a Budaörsi Egészségügyi Központtól indul 08:30-kor és az első állomás a Csaka Pince, ahol hideg limonádéval várják a gyerekeket. Amelyik gyermek műanyag motorral teszi meg ezt a távot, ajándék érmet kap a FreeRide Clubtól. A mellette lévő játszótéren egy félórás játék lesz. Az Ízes Erdély és a Riska által biztosított piknik csomagot és a kinyomtatott térképet itt kapják meg a regisztrált családok, majd kirándulnak tovább a Kálvária domb feletti tisztásra. Eközben csokoládék, cukrok, édességek lesznek eldugva, melyeket a térkép szerint kell megkeresni a gyerekeknek és a piknikkosarukba gyűjteni. A helyszínre érkezést délre tervezik. A tisztás lesz a piknik pont. Itt lehet enni, inni, és újra játszani. Labdákat, tollasokat egyéb játék eszközöket a Dechatlon biztosít. Visszaérkezve az Egészségügyi Központban a Budaörsi Rendőrkapitányság kollégái ügyességi játékkal várják a gyerekeket, ahol jégkrémet kapnak az Eispro Jégkrém Outlettől, illetve a rendőrség kollégáitól kisebb ajándékokat. A tervek szerint a túra délután három-négy óra körül fejeződik be.

A részvétel és minden ajándék ingyenes, de regisztrációhoz kötött, mert 50 családot várnak a rendezvényre. Itt lehet jelentkezni.

A esemény támogatói:
Budaörsi vállalkozások
Csaka Pince
Budaörsi Egészségügyi Központ
Eispro
Riska
FreeRide Club
Budaörsi Rendőrkapitányság
Decathlon

Ha tetszik a kezdeményezés és szeretné támogatni, a Csaka Pincében elhelyezett gyűjtő dobozba lehet pénzt dobni, illetve a szervezők szívesen fogadnak akár konzervételt, lisztet, olajat, használható ruhákat, mosószert, fürdőszert, amit rászoruló családoknak juttatnak el a budaörsi gyermekjóléti központon keresztül. Mivel a gyermekjóléti szervezet pénzt  nem fogadhat el, így vezetőjével egyeztetve, az összegyűlt összegből tartós élelmiszert vásárolnak részükre.