Gratulálunk a karácsonyi Budaörsi Napló Tenisz Kupa győzteseinek

0
1086

A karácsonyi Budaörsi Napló Tenisz Kupára december 16-án került sor, ahova 24 amatőr felnőtt kapott meghívást, akik vegyespárosban mérték össze a tudásukat. Csapatunk állandó tagjain kívül, lassan már hagyományként, vidékről is jöttek. A mérkőzések három csoportban zajlottak, körbejátszással és a végén a csoportelsők játszottak döntőket.

Mint mindig, most is igen szoros volt szinte minden játék. Végül első helyen a tatai Karlosák Edina és Agócs István végzett, második helyen pedig Budakesziről Hámori Beáta és csapatunk legújabb tagja Pilisvörösvárról Schmidt János.

A bronzérmeket a fő esélyes, esztergomi Sitku Pál és felesége Sitkuné Orsolya nyerte. A legjobb “hazai”a budaörsi Franke László és Miklósi Ági lett, akik csoport másodikként végeztek a körjátékban, és utána nagyon szoros meccsben nyertek a másik csoport második helyezett párosa, Krizsa Karcsi és Tóth Ildikó ellen.

Köszönet a szponzoroknak a felajánlott díjakért. (St. Martin, Budaörs. EFT Szerszámok Kft., Budaörs. EPC Nyomda, Budaörs. Hollósy cukrászda, Budaörs. Oliva étterem, Budaörs. Fuszekli Text Kft. (Sóbarlang), Budaörs. Buda-környéki Látássérültek Közhasznú Egyesülete, Buláke (masszázsszalon), Budaörs. PostART Café, Budaörs. Jet Travel, Budapest. BNI DNY Pest megyei csoport, Érd. Eat Clean Diet,  Budapest (“Professzionális testkezelés, már első alkalommal látható eredmény. Alakformálás, zsírbontás, ránctalanító kezelés és fehérjediétás program egy helyen, a 2. kerületben.”) A képeket pedig köszönjük Farkas Gábornak.

A Budaörsi Napló amatőr teniszcsapata mintegy húsz éve alakult meg, folyamatosan 30-35 taggal, akik közül persze néhányan “kiöregedtek”, elköltöztek, de mindig csatlakoztak új teniszimádók. Ha te is szeretnél velünk párosozni, ritkábban egyénizni, hetente egyszer vagy kétszer, írj ide: [email protected]. A feltétel: biztos labdatartás és szerva, minimális versenyrutin. Helyszín: ÚjBudán, az Akkadakka teniszklubban (Kánai u. 2.)

Pillanatképek a versenyről: