Garázsvásár (is) lesz a Zichy majorban

0
931

Pakoljátok be a kocsiba a feleslegessé vált játékaitokat és egyéb kacatokat, és hozzátok le a Major udvarára, hátha újra gazdára találnak! A maradék holmit, ha szeretnétek, összegyűjtjük és eljuttatjuk a Máltai Szeretszolgálat részére”- olvasható a Húsznegyven Egyesület közösségi oldalán. A Csomagtartó Vásár  időpontja: június 9-én 9-15 óráig. Bővebben ITT.

Ám előtte egy nappal szintén a Zichy majorban „Hello Dizájn Budaörs”, a nyári szünet előtt utoljára, június 8-án 15-20 óráig újra jelentkezik a rendezvény, melyre „szeretettel várunk mindenkit, aki lelkesedik a magyar dizájnért, szívesen megismerkedne személyesen a tervezőkkel, szeretne vásárolni különleges és egyedi ékszereket, kiegészítőket, táskákat, szörpöket, papírárut, képeket, blöki-kiegészítőket.., és – nem utolsó sorban – szereti az újhullámos kávét és életérzést a majorban!” Bővebben:ITT.

Majd június 16-án 9-12 óra Borsmama Otthon Műhely; Garázsvásár és Nyárköszöntő Kerti parti, és igen, ez is a Zichy majorban. A részletek ITT.