Független képviselőjelöltek – frissítve!

0
782

Bencsáth Gergelynek hívnak, 41 éves, közgazdász, okleveles könyvvizsgáló, adószakértő, budaörsi (Hurok utcai) telektulajdonos vagyok.

Jelenleg egy magyar tulajdonban lévő közepes méretű, 1 milliárd forintnál nagyobb árbevételű cég Operatív vezetőjeként dolgozom. Őszinte, precíz, maximalista embernek tartom magam.

Olyan emberként, akinek már a nagyszülei is frankhegyi telektulajdonosok voltak, pontosan tisztában vagyok Budaörs értékeivel és hiányosságaival is. Idén elhatároztam, hogy véget vetek annak, hogy a budaörsi 01. választókerület képviselete nem igazán megoldott.

Az elmúlt 9 évben én nem úgy vettem észre, hogy a megválasztott egyéni választókerületi képviselők valóban foglalkoztak volna a saját képviseltjeikkel. Sokkal inkább a saját pártjuk vagy a polgármester gombnyomogató robotjaként funkcionáltak a legnagyobb sajnálatomra. Ezt megunva arra az elhatározásra jutottam, hogy VALÓDI FÜGGETLEN jelöltként be kell kerüljek a képviselő testületbe ahhoz, hogy megmuta(tha)ssam, milyennek kellene lennie egy XXI. századi, folyamatos interakción alapuló választói képviseletnek.

Az én célom tiszta, ahogy szándékaim is. Egyenességet, őszinteséget, szókimondást azt mindig várhatnak tőlem, de a hazugság, a csúsztatás, a képmutatás nem az én kenyerem. Szóval nem vagyok az a klasszikus politikus alkat, de én nem is politizálni szeretnék, hanem képviselni. Képviselni az Önök (a Ti) érdekeit(eket), kedves Itt lakók! VALÓSAN, FÜGGETLENÜL, FOLYAMATOSAN!

Bővebben olvashat rólam a honlapomon: http://budaors1vk.hu

Gáspár Béla
 
Nem vagyunk idegenek egymásnak, ismernek vagy ismerhetnek, mint jelenlegi képviselőjüket.
A korábbi, hosszú ideig tartó foglalkozásom során is találkozhattunk, mivel autómentő voltam a Magyar Autóklub Segélyszolgálatánál. Ekkor alakult ki, idegződött belém, milyen jó segíteni.
Keresztényként teljes mértékben azonosulok a FIDESZ célkitűzéseivel, filozófiájával és politikájával, de a közelgő önkormányzati választásokon nem indulhatok ennek a pártnak a színeiben.
Most azért indulok újra – nem pártszínekben – ezen a megmérettetésen, mert egy megkezdett munkát szeretnék folytatni. Hamarosan lejáró mandátumom alatt a mindennapi élet gondjainak megoldásaira igyekeztem használni a képviselőségem által nyújtott lehetőségeket. Mindezt tanúsíthatják mindazok, akik hozzám fordultak.
Öt éves mandátumom közelgő megszűnése alkalmából büszkén gondolok vissza azokra a lakosság érdekében kifejtett erőfeszítésekre, melyek eredménnyel jártak. A számos példa közül, a teljesség igénye nélkül, csak egyet említek meg: az uszodával szembeni “gödör” betemettetését, amely nem csak a környéken lakók, de mondhatnám, hogy egész Budaörs lakóinak elismerését vívta ki. Komoly lehetőséget látok ennek a területnek a hasznosítására.
A lakosságnál felmerülő problémák megoldása során soha nem érdekelt, hogy a segítségre szoruló lakó a körzetembe tartozik-e, sőt mi több, az sem, milyen a politikai meggyőződése. Amikor azt mondom, hű akarok maradni önmagamhoz, az azt is jelenti, hogy hű akarok maradni Budaörs lakosságához.
 
Bizalmukat megköszönve kérem, szavazzanak rám!
Gáspár Béla
Önkormányzati képviselő jelölt
5. számú választókerület
 

Mivel a szavazólapon nincs lehetőségem logót megjeleníteni, kérem, szavazatukat a nevem melletti karikába jelöljék.

 
Császár Margit

 
Kiss Annamária nem kívánt itt bemutatkozni. Mint mondta, ő a választókörzetében (Kamaraerdő) személyes találkozásokban hisz.