Dobogós helyen végzett a Friedmann ház mesterszakácsa, Friedrich Antal a hétvégén a 15. Tata Farsang Kupa Országos Gasztronomia Versenyen. Ez volt az első alkalom, hogy benevezett.
Dobogós helyen végzett a Friedmann ház mesterszakácsa, Friedrich Antal a hétvégén a 15. Tata Farsang Kupa Országos Gasztronomia Versenyen. Ez volt az első alkalom, hogy benevezett, hiszen a mesteri cím megszerzéséről is csak néhány hónapja számoltunk be, itt https://www.budaorsinaplo.hu/archivum/gazdasag/gratulalunk-a-mesterszakacsnak-maris-uj-etelek-kerultek-a-kinalatba. „A Friedmann ház hidegkonyhai kínálatába máris új ételek kerültek, és táljaikat a mai trendeknek megfelelően alakították át. De a gyorsétteremben is sikerült a képzésen látott apró technikákkal ízletesebbé tenni a vendégeknek az ebédet. S bár a mesterlevélen még a tinta is alig száradt meg, Antal már továbbadta a tanultak egy részét a saját öt szakácsuknak, és még intenzívebben kezdett keresni a konyhára egy-két új, jó szakmunkást. S bár még titok, a Budaörsi Napló olvasóinak elárulta, hogy jövőre a csapatával és egyéniben ő is indulni kíván országos nemzetközi szakmai szakácsversenyeken, a bevezetőben leírt, saját receptjei szerint elkészített és tálalt finomságokkal” – írtuk novemberben. S lám, meg is tette, nem is sikertelenül. A „Farsang Kupa” gasztronómiai verseny már évek óta Magyarország. rangos szakmai (szakács, cukrász, felszolgáló/pincér – terítés, pék, koktél) versenyei közé tartozik, sőt a versenyzőik egy része már világversenyeken is dobogós sikerekkel mérettette meg magát.