Foci NB II: Második helyen a Budaörs

0
520

Jó formájának köszönhetően már a második helyen csapatunk a bajnokságban.

BSC 202021 MBL 11F DOROGI FC BUDAORS 0 2 BORITO

Győzött csapatunk a 11. fordulóban október 4-én. A BSC Dorogra látogatott, és a gyors góloknak köszönhetően hamar eldöntötte a mérkőzést. Kékesi Alexander és a születésnapos Petneházi Márk góljaival már az első 20 percben kettővel ment együttesünk, a Dorognak pedig nem volt válasza a budaörsi gólokra.

NB II., 11. forduló:
Dorog – Budaörs 0-2

Dorog: Mursits – Ryashko, Tóth B., Zuigéber, Papp M. (Zabari, 72.), Dlusztus, Nyíri, Kovács M. (Mészáros Á., 58.), Szerencsi, Girsik (Vígh, 54.), Tomán (Csillag, 72.)
Nem lépett pályára: Tulipán, Nagyházi, Váli, Berkó, Beke, Lencsés
Vezetőedző: Németh Szabolcs

Budaörs: Kovács P. – Menyhárt, Fényes, Kékesi, Gyurácz – Molnár Cs., Petneházi, Horváth E. (Zsidai, 59.) – Zeke (Sajbán, 83.), Halmai, Horváth R.
Nem lépett pályára: Szabó B., Tóth G., Molnár T., Lefler, Halácsi, Marques-Airosa, Petró, Váradi
Vezetőedző: Márkus Tibor

Gólszerző: Kékesi (15. ), Petneházi (18.)
Sárga lap: Dlusztus (64.), illetve Molnár Cs. (23.)

Márkus Tibor értékelése:
Jól kezdtük a mérkőzést, az elején sikerült kétszer is betalálnunk. Jól álltunk bele a meccsbe, erősek voltunk a pontrúgásoknál, és jól használtuk ki a lehetőségeinket. Domináltunk a találkozón és összességében egy megérdemelt győzelmet arattunk.

Csapatunk 21 pontjával a második helyre jött fel a tabellán. A válogatott szünet miatt két hét múlva lép pályára legközelebb a csapat, akkor a Nyíregyházát fogadják a fiúk.

Petneházi Márk szerint, aki rendhagyó „mesterhármast” ért el a hétvégi Dorog elleni 2-0-s győzelem alkalmával, jó ránézni a tabellára. Csapatunk középpályása góllal és gólpasszal vette ki részét a győzelemből, mindezt ráadásul a fiatalember születésnapján. A rutinos játékos azt mondta: megérdemelten győztek a Dorog ellen, és a tabellán elfoglalt második helyezés sem érdemtelen.

2021 11 fordulo tabella

Forrás: BSC1924

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here