Home Online Újság Sport Foci NB II: Budaörsi vereség Debrecenben az első fordulóban

Foci NB II: Budaörsi vereség Debrecenben az első fordulóban

0
566

BSC 202021 MBL 1F DVSC BUDAORS 1 0 TEAM

Vereséggel kezdte csapatunk az NB II. 2020/2021-es szezonját. A BSC az első osztályból kieső Debrecenhez látogatott. Bár a hazaiak veszélyeztettek többet, sokáig nem született gól a mérkőzésen. Végül a Debrecen egy hajrában szerzett találattal otthon tartotta a három pontot.

NB II., 1. forduló:
Debrecen – Budaörs 1-0

Budaörs: Kovács P. – Marques-Airosa, Kékesi, Gyurácz, Tamás O., Czár (Menyhárt, 53.) – Molnár Cs., Petneházi (Fényes, 57.) – Horváth E. (Horváth R. – a szünetben), Pethő, Petró
Nem lépett pályára: Szabó, Halmai, Molnár T., Halácsi
Vezetőedző: Márkus Tibor
Szakmai igazgató: Bognár György

Debrecen: Zöldesi – Szatmári, Pákovics, Ferenczi, Bényei, Varga K. (Pintér, 73.), Sós (Szécsi, 67.), Poór, Bódi, Tischler, Kundrák (Bárány – a szünetben)
Nem lépett pályára: Hrabina, Kinyik, Kusnyir, Varga J.
Vezetőedző: Kondás Elemér
Gólszerző: Szatmári (83.)

Sárga lap: Poór (86.), Kondás (92.), illetve Petneházi (40.), Czár (42.)

Márkus Tibor értékelése:
Nem játszottunk jól, főleg támadásban van óriási hiányérzetem. Keveset birtokoltuk a labdát, ebből kifolyólag az ellenfél térfelén is keveset volt nálunk a játékszer. Nem tudunk sok helyzetet kialakítani, végül pedig egy pontrúgásból kapott gól pecsételte meg sorsunkat.

A következő fordulóban a Siófokot fogadja csapatunk. A mérkőzést (az Árok utcai pálya beruházása miatt még mindig Tatabányán) játsszák szerdán (08.05) 17.30-tól.

Forrás: https://bsc1924.com/klub/hirek

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here