Foci NB II.: Budaörs – Szentlőrinc 1-0

0
561

Ismét három pontot gyűjtött a BSC. Márkus Tibor együttese a Szentlőrincet fogadta. A mérkőzésen egy gól esett, azt viszont csapatunk szerezte Zsidai László révén. A fiúk ezzel zsinórban negyedik meccsüket nyerték meg, és a harmadik egymás utáni találkozó volt, mikor gólt sem kaptak. A jó formának köszönhetően 58 ponttal a 6. a tabellán a BSC, és immár biztossá vált, hogy a 7. helynél nem végezhet rosszabb pozícióban csapatunk.

NB II., 36. forduló:
Budaörs – Szentlőrinc 1-0

Budaörs: Szabó B., Vágó G., Kékesi, Fényes (Gyurácz, 46.), Czár (Pintér D., 59.), Zsidai (Horváth E., 70.), Molnár Cs., Sajbán, Petneházi, Molnár T., Pethő
Nem lépett pályára: Tóth G., Gula, Halácsi, Váradi, Végh G.
Vezetőedző: Márkus Tibor

Szentlőrinc: Hajagos – Cenaj (Újvárosi, 72.), Dullo, Fröhlich (Sili, 82.), Harsányi (Torvund, 46.), Havas, Kapronczai (Törőcsik, 46.), Keresztes, Mervó, Molnár R., Nagy B.
Nem lépett pályára: Slakta, Hesz, Kovács D.
Vezetőedző: Sluka Marián

Gólszerző: Zsidai (30.)

Sárga lap: Petneházi (53.), illetve Harsányi (32.)

Márkus Tibor értékelése:
Az első félidőben egész jól játszottunk, sikerült is előnyhöz jutnunk. A gólon kívül is akadtak még helyzeteink, ám azokat nem tudtuk értékesíteni. A második játékrészben keveset tudtuk az ellenfél térfelén tartani a labdát, ennek ellenére volt olyan lehetőségünk, amivel lezárhattuk volna a találkozót. Az utolsó percig egységesnek kellett maradnunk, hogy a jó formában lévő ellenfelünket le tudjuk győzni.

A következő fordulóban a Haladáshoz látogat csapatunk. A mérkőzést vasárnap (05.09.) 17 órától játsszák.

Még több fotó a mérkőzésről ITT található.

Bővebben a mérkőzésről, percről-perce a nemzetsport.hu oldalán ITT olvashat.

Korábbi cikkeink a bajnokságról ITT érhetők el.

 

Forrás: bsc1924.hu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here