Esős, szeles az idő, de mégse maradj otthon hétvégén!

0
421

Hova menj, mit ajánlunk? Mára a Firkint, holnapra Vivart koncertet, vasárnapra családi színházi előadást, és mindezt az advent jegyében.

Rettenetes a szél, csapkod az eső, hűvös van, vacak az idő. Legszívesebben ki se bújna az ember reggel az ágyból, de legalábbis a meleg lakásból. (Nem, most nem azokról fogok írni, akiknek nincs vagy hideg az otthonuk, arról majd legközelebb.) Ám ha mégis sikerül rávenni magad a hétvégén, hogy jól felöltözz és programot keresel, bőven van választék. (A meteorológia szerint ugyanis ma a délutáni óráktól nyugat felől egyre több esőre lehet számítani, az este és éjjel folyamán pedig a Dunántúlon havas eső, hó is lehet. Eleinte szombaton is borult lesz az ég, és többfelé havas eső, hó is várható a Dunántúlon. Délután várhatóan csökken a felhőzet. Éjjel a leghidegebb órákban többnyire -1 és +4, míg nappal a legmelegebb órákban 3-8 Celsius-fok között valószínű a hőmérséklet. Vasárnap kezdetben változóan, később erősen felhős lesz az ég, délután és este pedig megint többfelé várható eső. Az Északi-középhegység tágabb környezetében havas eső, hó is eshet. A délkeleti, keleti szelet élénk lökések kísérik. A hőmérséklet minimuma 0 és -5, maximuma pedig 3 és 7 fok között valószínű.)

Hova menj, mit ajánlunk?

December 2. 19.00 – PostART
Firkin akusztik show  – közreműködik az Újbudai Ádám Jenő Általános Iskola kórusa
https://www.facebook.com/events/354956261520520/

December 3. 18.00 – Templom tér

Adventi gyertyagyújtás

19.00 Vivart Budaörs Sinfonietta koncertje a katolikus templomban (plakát mellékelve)

20.00 Szeder akusztik – Tűzoltó Szertár Kávéház
https://www.youtube.com/watch?v=fivLPOG7tCo

December 4. 11.00 – PostART

Melyiket a 9 közül? – zenés családi előadás a Múzsák Társulatának előadásában
Pest városában él János mester 9 gyermekével. Karácsony reggelén János különös ajánlatot kap a felettük élő gazdag házi úrtól: ha gyámsága alá veheti a varga egyik fiát, a kiválasztott gyereket tanult, gazdag úrrá teszi. A mindennapi betevőért harcoló apának élete egyik legnehezebb döntését kell meghoznia: melyiket a 9 közül,
https://www.youtube.com/watch?v=Cff9j2Hbxmg

Továbbiak és részletek a programajánló rovatunkban! https://www.budaorsinaplo.hu/online-ujsag/programajanlo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here