Emlékezetes marad a II. Budaörsi Mikulásfutás

0
506

Százharminc felnőtt és  hetvenhat gyerek melegített a második Mikulás futásra december 4-én, vasárnap délben a Hársfa utcai sportcsarnok előtt, hogy egy óra múlva elstartoljanak. Jöttek családok, baráti társaságok, amatőr futók és profibbnak tűnők. Jókedvűek és lelkesek. A kicsiknek 500 métert, a nagyoknak 2,5 kilométert kellett teljesíteni.

Hideg volt, de hiszen már tél van. Százharminc felnőtt és hetvenhat gyerek melegített a második Mikulás futásra december 4-én, vasárnap délben a Hársfa utcai sportcsarnok előtt, hogy egy óra múlva elstartoljanak. Jöttek családok, baráti társaságok, amatőr futók és profibbnak tűnők. Jókedvűek és lelkesek. A kicsiknek 500 métert, a nagyoknak 2,5 kilométert kellett teljesíteni. A programot a RunÖrs szervezte, ahogy tavaly is. Sáfár Norbert előzetesen azt mondta, hogy az idén nem sikerült annyi szponzort megnyerni, mint az első alkalommal, a verseny után azonban az első dolga volt megköszönni a támogatóknak a segítséget. Hogy jövőre is számíthassanak rájuk, íme a névsor: a helyszínt a Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand (BVUSS) biztosította. További támogatók: Budaörs önkormányzata, Sportérem Serlegüzlet, Naponta 3×3 program, Teri néni étterme / Friedmann-ház, Dr. Bubó büfé, Egyedi Éremtartók, RunCard, Alpine Európai Elektronikai Ipari Kft, TomTom, IKEA Budaörs, Schoeller Allibert, Opel Southeast Europe – Opel Budaörs, Mapei, Diapolo, Brammer. Mi pedig köszönjük a résztvevők nevében a remek délutánt a RunÖrs csapat tagjainak!

A győztesek: 500 méteren lányok 1. Márta Alexandra, 2. Böröcz Bianka, 3. Lőrincz Hanna; fiúk 1. Balán Attila, 2. Fazekas Gábor 3., Orizu Dávid. 2500 méteren nők 1. Búza Zoé Sára, 2. Szabó Csilla, 3. Nagy Mariann, férfiak 1. Polyánki Bence 2. Gellért Dániel 3. Vas Gábor.

(Az idén is gyűltek adományok a rászorulóknak, amit a Vöröskereszten keresztül juttatnak el hozzájuk. Hogy milyen ajándék és mennyi jött össze, az december 6-án kiderül, amikor a RunÖrs szokásos kedd esti futásán átadják a szervezet munkatársainak.)

{gallery}mikulasfut{/gallery}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here