Eltűnt egy budaörsi idős asszony – megtalálták!

0
923

A 77 éves Maróthy Lászlónét keresik a police.hu közleménye szerint. Az asszony budaörsi otthonából távozott tegnap, azaz 2018.  június 11-én hétfő este negyed kilenckor, azóta nem tudnak róla semmit. A rendőrség keresőkutyákkal is próbál a nyomára bukkanni.

Maróthy Lászlóné Julianna /Fotó: police.hu

Maróthy Lászlóné Julianna körülbelül 165 cm magas, vékony testalkatú. Haja barna. Otthonából fehér nadrágban, fehér blúzban, fehér pulóverben és szürke sportcipőben ment el. A rendőrség kéri, hogy aki az eltűnt személyt felismeri vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Budaörsi Rendőrkapitányságon (Budaörs, Szabadság út 160. szám), vagy haladéktalanul hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon. Továbbá névtelenségük megőrzése mellett bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható a 06/80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.
Frissítés: a szabadnapját töltő Bodnár Gergely r. főtörzsőrmester, a Budaörsi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja szerencsére hamar rátalált a nénire, mert az eltűnés másnapján, június 12-én a déli hőségben az egyik útkereszteződésben látta meg. A néni tűző napon állt, az erős napsütéstől már láthatóan kipirosodva. A szabadnapos rendőr pedig felismerte, hogy ő az eltűnés miatt keresett személy, ezért értesítette a szolgálatban lévő kollégáit, akik a hölgyet átadták a családtagjainak.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here