Elhunyt Koczka Gábor rendőr alezredes

0
108
November elsején váratlanul elhunyt Koczka Gábor rendőr alezredes, a Budaörsi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi osztályának megbízott vezetője.
Koczka Gábor rendőr alezredes, rendőrségi tanácsos 1996-ban került Budaörsre, ahol haláláig szolgálta a környező települések polgárait – tette közzé a Pilisjászfalui Polgárőrség.
Koczka Gábor rendőr alezredes, rendőrségi tanácsos 1965-ben született Miskolcon. Az érettségi után egy évig általános iskolában tanított, majd sorkatonai szolgálatba vonult, ahol megkedvelte a katonai szolgálatot, elvégezte a katonai főiskolát, majd hadnagyként a budapesti rendőri ezredhez került. Ezután elvégezte a rendőrtiszti főiskolát. 1996-ban került Budaörsre, ahol haláláig szolgálta a települések polgárait. Volt a bűnügyi osztály főnyomozója, éveken át a Pilisvörösvári Rendőrőrs vezetője, illetve a Közrendvédelmi osztály bonyolult munkáját is felelősen irányította. Huszonegy éves parancsnoki tevékenysége alatt a Pilisvörösvári Rendőrőrs területén a bűncselekmények száma ötödére csökkent.
A Budaörsi Polgárőr és Katasztrófavédelmi Közhasznú Egyesület tagjai tisztelettel adóznak Koczka Gábor emléke előtt. Néma megemlékezés mellett Budaörsön 20 polgárőr gyújtott gyertyát, de hasonlóan tettek a kapitányság illetékességi területét érintő 21 településen lévő polgárőrök is.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here