Eladó!

0
1773

Érd legelőkelőbb részén, Fenyves-Parkvárosban, csendes, kulturált környezetben, új építésű házak szomszédságában, ősfákkal tarkított kertben, a legmodernebb építészeti és belsőépítészeti trendek szerint megépített, 2008-ban befejezett luxus családi ház eladó. A ház tervezésekor meghatározó volt a családias jelleg és a reprezentatív megjelenés ötvözése.

Az intelligens ház elektronikus felszereltsége kimagasló kényelmet biztosít a benne lakóknak.
A helyiségek mindenütt hangulatos rejtett világítással ellátottak, a fényerőt, valamint a motorosan mozgatható alu redőnyökön beáramló nappali fény mennyiségét, kapcsolókkal vezérelhetjük. A házban központi klíma és központi porszívó rendszer működik.

A hazatérőket elektromos kapu, fűtött felhajtó és tágas, két állásos, házkapcsolatos garázs fogadja.
Az előszobában a beépített, nagy méretű tükrös szekrény nyeli el az összes kabátot, továbbá található itt egy vendég mosdó is.

A lakótérben a jelenkor legjobb, legnevesebb belsőépítészei és kivitelezői által megálmodott és kivitelezett modern, reprezentatív berendezés látványa tárul elénk. Mindenhol nagyvonalú, de nem túlzó térközökkel találkozunk, ezzel is kiemelkedik ez a ház a többi közül.

A nappaliból dolgozósarok nyílik, mely egy ötletes megoldással, szükség esetén le is választható. Az étkezőn keresztül jutunk ki a hátsó fedett teraszra, ahonnan az ősfákkal gazdagon tarkított kert látványát élvezhetjük, melyet esténként telepített lámpasor világít meg.

A lakótértől teljesen elszeparáltan kerültek kialakításra a hálószobák, megőrizve ezzel azok intimitását. A szülői hálószobához saját gardróbszoba és fürdőszoba kapcsolódik. A két gyerekszoba között a fiatalabb generáció számára külön fürdőszoba épült. A szobák előtti, folyosón a beépített gardróbszekrény sor bőséges tároló helyet kínál.

A ház felső, 150nm-es szintje beépítésre teljesen előkészített, ablakokkal ellátott, a fűtés, víz, villany bevezetésre került. Válaszfalak és a burkolat még nincs az emeleten, így az tetszőlegesen alakítható a leendő tulajdonos igényeinek megfelelően.

Az 1423nm-es, ősfenyős, parkosított, automata öntözőrendszerrel ellátott és kertész által gondozott kert kellemes látványa igazi pihenést nyújt az ott élőknek.

Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon fel a további részletekkel kapcsolatban!

 

További információk:

Káhn Katalin

+36-20-355-1554

katalin@drahotaingatlan.hu

http://www.drahotaingatlan.hu/page/ingatlan/613_di

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here