Egy ingatlanos hitvallása

0
65

„Nem az ingatlant, mint értéket hangsúlyozzuk, hanem az ingatlan tulajdonosát, vagyis az embert”

Minden résztvevő nyerjen!

A munka és az emberek szeretete elengedhetetlen az ingatlanos munkához – állítja Tímea. Továbbá az empátia, az alázat, a kitartás, a megfelelő célok és a mások szem előtt tartása az elsődleges szempont és újra előtérbe kell helyezni a személyes kapcsolatok humánus képviseletét az emberek szolgálatában.

Mikor szinkronszínészetet tanultam, akkor ébredtem rá arra, hogy az eredeti nyelv, amelyen a színészek megszólalnak „megnémul” és egy másik nyelv van úgymond ráerőltetve a filmvászonra. Az eredetiség mindig is fontos volt számomra. Ez a vállalkozásomban is megnyilvánul, mert egészen a középkorig és Mátyás királyig visszamentem az alapelvek kidolgozása közben és folyamatosan kutattam az ingatlanértékesítés eredetét a történelemben. Eközben rájöttem, hogy akkor lehet csak egy igazán életre való és kiemelkedő céget létrehozni, ha nem az ingatlant, mint értéket hangsúlyozzuk, hanem az ingatlan tulajdonosát, vagyis az EMBER-t. Ezért is lett a cég neve St. Homme, mely francia szóhasználatban embert jelent. Az ST. pedig a nevem monogramja. A logóban is emberi alakok jelennek meg, utalva az emberségességre, a szlogen pedig magamhoz hűen “Vissza az eredethez”.

Minden ember képes arra, hogy felnőttként járjon el a saját ügyeiben. Ehhez az szükségeltetik, hogy őket felnőttként, felelős emberként kezeljük, és e képen viszonyuljunk hozzájuk. Máskülönben elvész, amiért érdemes egy vállalkozást működtetni. A munka és az emberek szeretete elengedhetetlen ehhez a fajta munkához. Különösképpen azért, mert összehozni az embereket úgy, hogy win-win alapon minden résztvevő nyerjen, és hogy a folyamatokban mindenki hozzá tegye a saját értékeit, úgy kell képviseltetni magunkat, hogy ne sérüljön se a mások se a saját érdekünk. Ezt csak akkor lehet véghez vinni, ha empátia, alázat, kitartás, megfelelő célok és a mások szem előtt tartása az elsődleges szempont és újra előtérbe kell helyezni a személyes kapcsolatok humánus képviseletét az emberek szolgálatában.

Sotkovszki Tímea 

Elérhetőségek:

70-311-8736

timea.sotkovszki@gmail.com