Egy alszámlán támogatható Budaörs koronavírus elleni védekezése

0
514
Alszámlát nyitott Budaörs Város Önkormányzata, amelyre helyi magánszemélyek és vállalkozások adományait várja a koronavírus elleni védekezéshez és a rászorulók támogatásához. “Bízunk egymásban, segítjük egymást” – fogalmaz közleményében Wittinghoff Tamás polgármester a támogatási lehetőségről szóló közleményében.

 

Közlemény

Kedves Budaörsiek!

Mindnyájan tudjuk, hogy Budaörs nem csak egy hely, Budaörs az itt lakók, az itt letelepedett vállalkozók közössége is egyben. Számtalanszor bizonyítottuk, hogy nem szakít szét minket a politika változó széljárása, szeretünk itt élni, bízunk egymásban, segítjük egymást. 

Most, a világméretű koronavírus-járvány idején is megmutatkozik városunkban az összefogás ereje: aki tud, bevásárol szomszédjának vagy önkéntesként segít másoknak, és többen – akik személyesen nem tudnak segíteni – jelezték, hogy jó célra szívesen áldoznának.
Erre a segítőkészségre nagyon nagy szükségünk is van. Az önkormányzat bevételei elapadtak, miközben az állam is elvonja jogtalan sarcát közösségünktől, kiadásaink viszont hirtelen megnövekedtek.

Ahhoz, hogy a szociális és egészségügyi ellátó rendszereket városunkban a jelenlegi színvonalon fenn tudjuk tartani, szükségünk van az Önök segítségére is.
Kérem ezért a helyi magánszemélyeket, vállalkozásokat, hogy erejükhöz mérten segítsenek nekünk a járvány elleni küzdelemben és a rászorulók támogatásában!

Az adományok fogadására Budaörs Város Önkormányzata forintalapú alszámlát nyitott az alábbi elnevezéssel és számmal:

Budaörs Város Önkormányzat
VESZÉLYHELYZETI ADOMÁNY ALSZÁMLA
OTP 11784009-15390053-10160002 számlaszám.


Az adományokat az önkormányzat szociális és egészségügyi kiadásaira, a vírus elleni védekezésre és a hatások enyhítésére fordítjuk, amelyekről honlapunkon rendszeresen beszámolunk és elszámolunk.

Köszönöm előre is a segítségüket!

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Wittinghoff Tamás
polgármester