Dialógus az oktatásért  következő alkalommal március 9-én lesz

0
126

A Dialógus az oktatásért  következő alkalommal Budaörsön március 9-én lesz, amelynek a városháza és az Illyés után ezúttal a Herman iskola lesz a helyszíne. A 9. pont lesz terítéken (Szakmai szabadságot és támogatást az oktatásban! Korszerű nemzeti alaptantervet! Szabad tankönyvválasztást!).

Bővebben ITT!

Korábbi cikkeink az oktatási kerekasztal fórumokról:

Az első összejövetelről itt írtunk.

A pedagógusok megbecsüléséről a második alkalommal volt szó.

A harmadikról, ahol az elismerésről, motiválásról gyűjtötték össze a javaslatokat, ITT olvashatnak.

Kapcsolódó esemény:

Kiknek ajánljuk a részvételt?
Mindenkinek, aki érdekelt és/vagy érintett az oktatás,-nevelés ügyében. A Dialógus az Oktatásért kerekasztalánál minden szereplőnek lehetőséget biztosítunk a szabad véleménynyilvánításra és a közös együtt gondolkodásra.
Fórumsorozatunk az oktatási 9 pont mentén halad és minden esetben az ÉRDEMI ÉS NYILVÁNOS PÁRBESZÉD pontjával kezdjük, majd a résztvevők dönthetnek a következő témáról.
Az üléseken a diákok, a szülők, a pedagógusok és az oktatási,-nevelési intézményben dolgozók, az intézményvezetők és a fenntartók is megjelennek.
Várunk téged is az EÖTVÖS10-ben, március 15-én, 10:00 órakor, ahol bemutatjuk a Dialógus az Oktatásért szervezőit, módszerét. Megismerkedhetsz a résztvevőkkel és szakértők bevonásával beszélünk majd az érdemi párbeszéd fontosságáról, a helyi közösségek megerősítéséről.
Az esemény a Civil Sugárút keretén belül kerül megrendezésre.
A részvétel regisztrációhoz kötött:
A felszólalókról folyamatosan rántjuk le a leplet!