Csendesen zajlik az idei advent Budaörsön

0
418

A korábban megszokott gazdag adventi programok az idén elmaradnak Budaörsön, de a Templom téren a szombat esti szentmise után az ökonomikus, közös gyertyagyújtásra azért most is sor került. E hétvégétől már a harmadik gyertya világít. Az eseményről a BKTV beszámolója ITT látható. Ezúttal Durkó István a Kőszikla Baptista Gyülekezet lelkésze szólt az összegyűltekhez, a köszöntési szokásosról beszélve. „Ezek eltérnek, de mindegyikben egy jókívánság van” – emelte ki.

A hétvége másik, említésre méltó eseménye a PostART Market volt. A nagyteremben szebbnél-szebb kézműves portékákat kínáltak szombaton azoknak, akik ha nem is saját készítős, de egyedi ajándékot kerestek szeretteiknek.

S ha már PostART és Advent, a Múzsák társulat idén is meglepte a kicsiket és kísérőiket az Angyalváró szóló zenés előadással. ITT bele lehet nézni.

Nagy erővel folytatódik három budaörsi helyszínen a karácsi fények keresése, erről ITT írtunk.

És mivel tényleg egyre közelebb van már karácsony, mindenkinek kellemes otthoni készülődést, minél több közös családi programot és beszélgetést kívánunk, már amennyire munka és iskola mellett lehetséges!

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here