Családi sportnap volt Kamaraerdőn

0
1169

A Hosszúréti patak melletti sétányon rengeteg igen látványos, színes ingyenes programmal várták a családokat és a gyermekeket tegnap,  szeptember 10-én, itt tartották  a kamaraerddei családi sportnapot és pikniket.

A programsorozat a „Futás Patríciáért!” elnevezésű megmozdulással indult a RunÖrs vezetésével. Patrícia a budaörsi Illyés Gyula Gimnázium tanulója, és idén januárban diagnosztizáltak nála daganatos betegséget. Nem ez volt az első sportos megmozdulás az érdekében (https://budaorsinaplo.hu/sport/20160305/ejfeli-futas-patriciaert), a futás célja azonban most is az volt, hogy erőt adjanak a fiatal lánynak, aki maga is sportoló.

A rendezvény – amelyet Dr. Kisfalvi Péter nyitott meg- az „olimpiai láng” érkezésével és egy meglepetés sztárvendéggel kezdődött: a helikopterből Pásztor Zsolt szállt ki. Ő szintén elkötelezett tizenéves sportember, aki 2015 nyarán szenvedett súlyos agyvérzést, amelyet súlyos műtét követett. Mostani jelenlétével és fellépésével erőt adott mindazoknak, akik látták.

A nap hátralevő részében a sporté volt a főszerep: a jelenlévők megcsodálhatták a futball, pónilovaglás, kutyás agility, karate és kerékpáros ügyességi játékok művelőit, sőt a legtöbb sportágat a lelkes amatőrök is kipróbálhatták. A kicsi gyerekek pedig jót szórakozhattak a vurstliban. A programkavalkád görög táncházzal és hastáncbemutatóval zárult.

Előzmény:

https://budaorsinaplo.hu/sport/20160305/ejfeli-futas-patriciaert

 {gallery}kamaraerdo csaladi{/gallery}

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here