Civilszervezetek! Idén is lehet önkormányzati támogatásra pályázni

0
164
Pályázat Budaörsi civil szervezetek támogatására
Budaörs Város Önkormányzata fontos feladatának tekinti a helyi feladatok végrehajtásában résztvevő helyi civil szervezetek támogatását, ezért 2023. évre is nyílt pályázatot hirdet a budaörsi civil szervezetek támogatására.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Budaörsi civil szervezetek 2023. évi támogatására 

Budaörs Város Önkormányzata fontos feladatának tekinti a helyi feladatok végrehajtásában résztvevő helyi civil szervezetek támogatását, ezért 2023. évre is nyílt pályázatot hirdet a budaörsi civil szervezetek (egyesületek és alapítványok) támogatására.

 Pályázat célja:

A városban működő civil szervezetek által az alapcél szerint megvalósuló, öntevékenységre épülő szakmai, szabadidős és közösségépítő programok, környezetvédelmi, kulturális, művészeti, sport és ifjúsági rendezvények támogatása. A civil szervezet szolgáltató, tanácsadó, esélyegyenlőséget elősegítő illetve érdekképviseleti, valamint a környezeti fenntarthatóságot előmozdító tevékenységek támogatása. Illetve az alapcél szerinti tevékenységhez kapcsolódóan az éves – a szakmai feladatok ellátásához szükséges – működési költségeinek támogatása.

A támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg: 12.500.000 Ft, melyet Budaörs Város Önkormányzata a 2023. évi költségvetésében a „Társadalmi önszerveződések támogatása” előirányzat terhére biztosít.

 Az egy pályázó által igényelhető és elnyerhető maximális támogatás500.000 Ft.

Ezen belül működési költségekre igényelhető és elnyerhető maximum: 150.000 Ft

Benyújtás határideje (a postabélyegző végső dátuma): 2023. MÁRCIUS 24.

Kapcsolódó dokumentumok:

2023-02-22 15:36

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here