Budaörsiek az asztalitenisz utánpótlás Európa-bajnokságon

0
720

A magyar ifjúsági válogatott három budaörsi érdekeltséggel készül a júliusban, Portugáliában megrendezésre kerülő asztalitenisz utánpótlás Európa-bajnokságra. 

2017. július 14. és 23-a között a portugáliai Gondomar ad otthont a serdülő és ifjúsági Európa-bajnokságnak. Az Európai Asztalitenisz Szövetség rendezésében ezen a versenyen a legnagyobb a részvételi arány. Szakosztályunk eddigi egyik legnagyobb nemzetközi sikere is ehhez a versenyhez kapcsolódik, hiszen a BSC sportolójaként Ecseki Nándor ifjúsági párosban Európa-bajnoki aranyérmet szerzett 2014-ben.

Az idei Európa-bajnokság kapcsán három szempontból is érintett a Budaörsi Sport Club. Egyesületünk saját nevelésű sportolója, Nagy Norbert kiegyensúlyozott versenyzésének és folyamatos fejlődésének köszönhetően a magyar válogatott tagjaként vehet részt a kontinens tornán. Női csapatunk játékosa, Fazekas Mária több éve a serdülő lány csapat szövetségi kapitánya. Friss hír, és szakosztályunk számára is elismerés, hogy az Országos Asztalitenisz Szövetség elnöksége az ifjúsági fiú csapat edzőjének nevezte ki edzőnket, Ackermann Erikát.

Büszkék vagyunk rá, hogy a számunkra fontos területen, az utánpótlásban is meghatározó tényező a Budaörsi Sport Club.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here