Budaörsi adománygyűjtés kedden.., a földrengés áldozatainak – Frissítve!

0
351
A budaörsiek az elmúlt években már többször bizonyították, hogy ha kell, összefognak,  segítenek a bajba jutott embertársainknak.

Most Törökországban a földrengés miatt van szükség adományokra.

A legjobb módja a segítségnyújtásnak, ha valamelyik, a helyszínen munkát végző jótékonysági szervezetnek pénzt adományozunk.

Például az Union of Medical Care and Relief Organisations (UOSSM) közleménye szerint a kórházak és az egészségügyi létesítményei túlterheltek és támogatásra szorulnak. A szervezet 2012 óta nyújt orvosi segítséget a szíriai háború áldozatainak. Az UOSSM-nek itt lehet adományozni.

De akinek erre nincs lehetősége, és inkább meleg holmikat, takarókat, babáknak pelenkát, termoszt, zseblámpát stb. ajánlana fel:  Budaörsön február 14-én kedden a Szivárvány utcai parkolóban 15:00-18:00 óráig lehet leadni. Innen a budaörsi szervezők viszik tovább.
„Kérem Önöket, csak olyan adományokat hozzanak, amit maguk is használnának. Az adományokat ott a helyszínen átnézzük és ami nem megfelelő azt azonnal vissza is adjuk. Mi saját autóval eljuttatjuk az Önök adományait a gyűjtő központba. Nagyon szépen köszönjük. Segíts, hogy segíthessünk. Alsó ruházat és zokni tekintetében csak az újat vesszük át, higiéniai szempontból, használtat nem.” – áll a felhívásban.
Frissítés!
A török nagykövetség az alábbi felhívásokat tette közzé:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here