Budaörs részletekben játék 49.

0
926

Városunk központjában, mégis kissé elrejtve ilyen virágok díszítik a falat… Ha esetleg Önök is ráfeledkeztek már, és tudják, pontosan hol látható a most bemutatott budaörsi részlet, írják meg kommentben, hogy más is megcsodálhassa élőben. Ha pedig sikerült újdonságot mutatnunk, a következő hónapban egy összefoglaló cikkből megismerhetik a megfejtéseket.

Budaörs részletekben című játékunkban hetente megosztunk egy képet, amely városunk egy-egy nevezetességének vagy érdekes szépségének bizonyos részletét mutatja. A feladat csupán annyi, hogy felismerjék, Budaörs mely szegletében készült a kép, és pontosan mit ábrázol.

Ha megvan a megoldás, írják meg a közösségi oldalunkon (https://www.facebook.com/budaorsinaplo/) kommentben, hogy mások is megismerhessék!

Ha Önnek is van kedvenc budaörsi épülete, szobra, lépcsősora, ablakmélyedése, szélkakasa, netalán ajtókilincse, amelyet szeretne megmutatni másoknak is, ne habozzon, küldje el email címünkre (Bnaplo@t-online.hu), és mi közzétesszük a játékban!

Jó fürkészést!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here