Bubbles önkiszolgáló mosoda Budaörsön

0
34

A Te mosodád, minden pillanatban!

A nyár beköszöntével mindannyian izgatottan várjuk a napsütést és a vakációkat. Azonban a nyári kalandokkal együtt jár a rengeteg szennyes ruha is. Szerencsére a Bubbles önkiszolgáló mosoda itt van, hogy levegye a válladról a terhet, és gyors megoldást kínáljon a mosási feladatokra.

0-24 Nyitvatartás

A Bubbles budaörsi mosodája a nap minden órájában nyitva tart. Akár reggel, akár késő este van szükséged mosási szolgáltatásra, mindig rendelkezésedre állunk.

Mosoda és csomagpont egyben

A Bubbles nemcsak egy mosoda, hanem 0-24 órás csomagpontként is üzemel. Vedd át csomagodat bármikor, és használd ki az időt a mosásra és szárításra.

Kedvezményekkel várunk

Mosodánk különböző kedvezményekkel vár. Akcióink révén mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb megoldást.

Moss és száríts akár 1 óra alatt

Nagy kapacitású gépeinkkel akár 1 órán belül tiszta és száraz ruhák állnak rendelkezésedre. Nincs többé hosszú várakozás, a gyors mosási és szárítási folyamatokkal időt és pénzt takaríthatsz meg.

Használd a szárítógépeket is

A Bubbles szárítógépei 16 kg-os és 25 kg-os kapacitással gondoskodnak a tökéletes végeredményről.

Gépparkunk folyamatosan bővül

A mosoda gépparkja folyamatosan bővül, így nincs várakozás. Mosógépeink öblítőszereit a rendszer automatikusan adagolja a ruha mennyiségének és a program típusának megfelelően. Gépeink minden mosási programhoz textilkímélő fertőtlenítőt és semlegesítőt is adagolnak az EU-szabványoknak megfelelően.

Otthon 3 mosás, amíg a Bubbles-ben 1 mosás

Nagy kapacitású mosógépeinkkel akár 16 kg textilt is moshatsz egyszerre. Nálunk egy mosással megoldhatod azt, amit otthon háromszor kellene.

Ideális nagyobb textíliákhoz is

Hozd el a heti mosást, függönyöket, díszpárnahuzatokat, matrachuzatokat, asztalterítőket, ágyneműket! Gépeink gyorsan és alaposan tisztítanak.

Használd ki az időt
Amíg mosol, vásárolj be vagy igyál egy frissítő kávét, és használd ingyenes wifinket.

Vállalkozókat is várunk, egyedi kedvező árakkal

A Bubbles a vállalkozókat is várja. Különleges kedvezményekkel és árajánlatokkal segítünk, hogy vállalkozásod mosási igényeit költséghatékonyan el tudd látni. Legyen szó vendéglátóhelyekről, szálláshelyekről, fodrászatokról, kozmetikákról, konditermekről vagy más üzleti tevékenységekről.

Várunk Téged nyáron is!

Nyáron is várunk szeretettel, legyen szó a nyaralás előtti, közbeni vagy utáni mosásról. A Bubbles önkiszolgáló mosoda Budaörsön mindig rendelkezésedre áll.

📍 Címünk: Budaörs, 2040 Szabadság út 50.

Ne hagyd, hogy a szennyes ruhahegyek elrontsák a nyári hangulatodat! Látogass el a Bubbles önkiszolgáló mosodába, és élvezd a kényelmet, gyorsaságot és rugalmasságot, amit kínálunk. Bubbles – A Te Mosodád!

Bubbles önkiszolgáló mosoda

2040 Budaörs, Szabadság út 50

CBA,PRIMA mellett

https://bubbles.hu/laundries/budaors-szabadsag-ut-50/

email: miamosoda@partner.bubbles.hu

Központi szám: +36 1 510 0516

(x)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here